Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Laden...
Laad meer

Op zaterdag een VCA cursus? 

Ja, ook op zaterdag kunnen wij voor u een VCA cursus organiseren voor het VCA basis examen of het VCA VOL examen. Op uw eigen locatie een VCA incompany cursus met uw eigen personeel zodat u geen dure productieuren kwijt bent. U regelt de locatie en eventueel de lunch, wij zorgen voor de rest. We spreken met u af hoe laat we beginnen. Wat ons betreft al om 7.00 uur, dan zijn we ook vroeg weer klaar.

Neem contact met ons op voor een offerte en kijk eens op onze incompany cursus pagina.

Open inschrijving

Bent u ZZP-er of heeft u maar een enkele werknemer die zijn VCA moet halen, dan kunt u ook regelmatig op zaterdag in Rotterdam of Barneveld terecht voor een open inschrijving. Wel zo makkelijk. Geen dure uren door de weeks maar gewoon op zaterdag de VCA basis dagcursus of VCA VOL dagcursus volgen.

ZZP-er

Een ZZP-er moet een VCA VOL examen doen volgens de VCA richtlijnen. De VCA VOL dagcursus kunt u bij ons op diverse locaties in Nederland volgen. In Rotterdam en Barneveld ook regelmatig op zaterdag.

VCA Basis of VOL

De VCA Basis of VOL cursus kunt u op zaterdag volgen in Rotterdam of Barneveld. Beide cursussen worden gelijktijdig gegeven omdat 80% van de lesstof overeenkomt. Tevens is het mogelijk om het VCA examen in een andere taal af te leggen of uw Code95 punten te halen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina