Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-locatie Velp-Arnhem "MijnFlexPlek"

In Velp bij Arnhem maken wij gebruiken van vergaderlocatie "MijnFlexPlek". MijnFlexPlek is geschikt voor een vergadering, als flexplek voor ondernemers maar ook voor een cursus. Wij van in1keerVCA.nl bieden u op deze locatie de VCA basis, de VCA VOL of de VCU VIL cursus aan. MijnFlexPlek is uitermate geschikt voor cursussen en de beheerder Yvonne doet er alles aan om deze dag tot een succes te maken. Wij zorgen voor de VCA basis of VCA VOL cursus en het VCA basis examen of VCA VOL examen, zij zorgen voor de koffie, de thee en voor de lunch. En slaagt u in 1 keer bij in1keerVCA.nl, dan is dit voor u een onvergetelijke dag. Mocht u onverhoopt toch niet slagen, dan heeft u bij in1keerVCA.nl recht op een gratis herexamen als u de e-learning heeft gedaan en de dagcursus heeft gevolgd.

De omgeving

Velp ligt gescheiden door de A12 tegen Arnhem aan. Velp ligt in de gemeente Rheden en ligt tegen het Nationaal Park Veluwezoom aan. In Velp is in 1851 een enorme goudschat van diverse kunstvoorwerpen gevonden die nu tentoongesteld zijn in een museum in Moskou. Arnhem, wat tegen Velp aan ligt, en Velp, liggen beide aan de IJssel. Arnhem ligt aan het Zuidwesten ook tegen de Nederrijn aan en grenst aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe in het Noorden.

Arnhem is bekend om de vele parken en het Nederlands Openluchtmuseum en het Koninklijke Burgers' Zoo. Tevens is in Arnhem de rechtbank Gelderland en de landelijke militaire kamer gevestigd. Ook één van onze grote klanten de provincie Gelderland heeft zijn kantoor in Arnhem. Ook kunnen wij voor u de VCA incompany cursus regelen. Wij verzorgen op uw eigen locatie of bedrijf de VCA dagcursus met het examen. U hoeft alleen voor de koffie te zorgen.

Bereikbaarheid

Onze VCA cursus locatie MijnFlexPlek in Velp is goed bereikbaar met zowel het openbaarvervoer als met de auto. Op het parkeerterrein is bij MijnFlexPlek voldoende gratis parkeergelegenheid. Komt u met de auto, dan is onze VCA cursus in Velp gemakkelijk te bereiken vanaf de A50, A12, A325 en de A348. Komt u met het openbaar vervoer, dan is het vanaf station Velp 7 minuten lopen naar onze VCA cursus locatie. De bus stopt bijna voor de deur.

Adres

in1keerVCA.nl
MijnFlexPlek
Den Heuvel 64
6881 VE Velp (bij Arnhem)

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina