E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA in de bouw

Medewerkers in bouw van timmerman tot uitvoerder en van metselaar tot kraanmachinist iedereen moet veilig kunnen werken in de bouw. Op onze dagcursus leer je snel en simpel hoe veilig kunt werken in de bouw. Vooraf ontvang je van ons een e-learning zodat je thuis de lesstof alvast kunt voorbereiden. Dit kost ongeveer 2 uur. Maakt u deze e-learning en volgt u een dagcursus of vca online training dan heeft u recht op gratis VCA herexamen.

Voor wie?

Leidinggevenden in bouw zoals voormannen, uitvoerders, directvoerders, chefs etc. moeten in bezit zijn van een VCA VOL diploma. Ook ZZP-ers die in de bouw werken moeten een VCA VOL certificaat hebben. Uitvoerende zoals timmermannen, mestelaars, stucadoors, dakdekkers, loodgieters etc. hebben voldoende aan een VCA basis diploma.

Mogelijkheden

U kunt bij in1keerVCA.nl kiezen voor een dagcursus, e-learning + examen of alleen een examen. Tevens zijn er diverse optie's zoals een leenboek, voorleesexamen of een examen in een andere taal. U kunt op ruim 20 locaties terecht voor de dagcursus en op ruim 70 locaties voor alleen een VCA examen.

Waar?

In heel Nederland hebben wij diverse cursuslocaties waar we mensen die werkzaam zijn bij een aannemer in de bouw met veel succes opleiden voor hun VCA diploma. Bent u geslaagd voor uw VCA examen dan heeft u weer voor 10 jaar een diploma. Al duizende cursisten hebben hun VCA diploma gehaald bij in1keerVCA.nl.

Incompany

Heeft u meerdere personen die gelijktijdig een VCA diploma willen halen? Dan kunt bij ons terecht voor de VCA incompany cursus. Wij verzorgen op uw eigen locatie in uw eigen omgeving de VCA cursus inclusief het VCA examen.

Werken in de bouw

 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina