Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA-locatie Veenendaal "Cbex"

In Veenendaal mogen wij gebruik maken van de locatie van het Centraal bureau examens (Cbex). Cbex is een landelijk erkend VCA-examenbureau dat onder andere bij in1keerVCA.nl de examens afneemt. Zij beschikken over een prachtig cursuslokaal op de eerste verdieping waar wij de VCA basis, VCA VOL en VCU VIL cursus geven. Het Cbex neemt ook VPS en hef- reachtruck examens af. Voor koffie en thee wordt tijdens de VCA cursusdag gezorgd en de catering voor de lunch wordt verzorgd door cafetaria De Molen uit Veenendaal. U heeft hier een uitgebreide keuze in belegde broodjes en warme snack. Aan het einde van de VCA cursus wordt door het Cbex het examen afgenomen op een laptop. Als u klaar bent met het examen weet u direct de uitslag en ontvangt u het VCA diploma en de VCA pas.

Examens

Op deze locatie worden ook regelmatig de VCA examens afgenomen voor de VCA Basis e-learning en de VCA VOL e-learning. Ook losse examens voor VCA basis, VCA VOL en VCU VIL worden hier afgenomen. Ook heeft u voor VCA basis de mogelijkheid voor een voorleesexamen. Alle examens zijn beschikbaar in de verschillende talen die VCAinfra aanbiedt.

De omgeving

Het Cbex is gevestigd op industrieterrein De Batterijen dat ten noorden van de A12 ligt. Dit is een jong bedrijventerrein waarop een aantal grote ICT bedrijven gevestigd zijn. Veenendaal was vroeger vooral bekend om zijn wolindustrie. De Scheepjeswol is een bekend merk uit de toemalige wolindustrie in Veenendaal. In Veenendaal waren destijds diverse wol, kousen en confectiefabrieken waarvan nu maar weinig meer over is. Tevens kende Veenendaal een grote sigaren industrie waarvan Ritmeester een bekend merk is. Ook de Panterfabriek was een grote sigarenfabrikant die o.a. het merk Señoritas maakte. Wilt u liever op uw eigen bedrijf een VCA incompany cursus organiseren dan regelen wij dit voor u. Wij zorgen voor een instructeur en aan het einde van de dag voor een examinator die het VCA examen afneemt. Op deze manier krijgen uw werknemers weer het VCA diploma.

Bereikbaarheid

Onze VCA cursus locatie in Veenendaal ligt vlakbij de A12 afslag 23 op industrieterrein De Batterijen. Maar ook vanaf de N233 vanuit Rhenen en vanaf de N224 vanuit Renswoude en Ede is onze VCA locatie goed bereikbaar. Er zijn op het terrein van het Cbex voldoende parkeerplaatsen voor uw auto. Op 6 minuten lopen van onze VCA cursus locatie het Cbex bevindt zich een busstation aan de Griftweg (De Klomp). Hiermee kunt u vanaf alle richtingen onze VCA locatie bereiken.

Adres

in1keerVCA.nl
Centraal Bureau Examens (CBEX)
Arkeneel 25
3905 NS Veenendaal

Dichtsbijzijnde cursussen

Op locatie Veenendaal (UT)
Of zoek een andere locatie
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina