Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Locatie Wincoop Veiligheidstrainingen BV Barneveld

Op de hoofdlocatie van in1keerVCA.nl in Barneveld geven wij op diverse datums de VCA cursus en nemen VCA examens af voor zowel VCA Basis als VCA VOL en VCU VIL. in1keerVCA.nl is een handelsnaam van Wincoop Veiligheidstraingen BV. Op deze locatie wordt de administratieve afhandeling en de planning verzorgd van alle VCA en BHV boekingen uit heel Nederland. Onze locatie is gelegen op het bedrijvenpark "De Briellaerd" een kleinschalig ondernemerspark met een scala aan ondernemers zoals installateurs, keukenzaken, kapper, reclamebureau, lasbedrijf, etc.

De omgeving

De cursuslocatie in Barneveld van in1keerVCA.nl is gelegen tegenover een kleine vijver met een picknickgelegenheid. Tijdens de lunch kunt u hier gebruik van maken en even een frisse neus halen, zodat u na de lunch weer met vernieuwde energie naar het VCA-examen toe kunt werken. Barneveld, gelegen op de Veluwe, is vooral bekend om zijn kippen en eieren. In Barneveld is bijvoorbeeld het pluimveemuseum gevestigd en wordt er jaarlijks het Nederlands kampioenschap uitsmijter bakken gehouden tijdens de wereld eidagen. Tevens is er in Barneveld een grote industrie gericht op kippen en eieren-productie en -verwerking aanwezig. Veel van deze bedrijven maken gebruik van de VCA-cursus van in1keerVCA.nl. Vaak kiezen zij daarbij voor een VCA-incompanycursus. Wij komen dan bij uw locatie en regelen alles voor deze dag. U hoeft alleen voor de koffie, thee en eventueel de lunch te zorgen. En zo heeft uw personeel snel en makkelijk het VCA diploma voor VCA Basis of VCA VOL.

Bereikbaarheid

Onze locatie in Barneveld is prima bereikbaar met de auto. Bedrijvenpark "De Briellaerd" is gelegen aan de A30 en ook vanaf de A1 en de A12 goed te bereiken. Op 200 meter vanaf onze VCA-cursuslocatie ligt een openbaar parkeerterrein waarop gratis geparkeerd kan worden. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Komt u met een trein van de Valleilijn of met de bus, dan kunt u uitstappen op Barneveld Centrum en met behulp van een OV-fiets naar ons toekomen. Dit is ongeveer 10 minuten fietsen.

Adres

in1keerVCA.nl
Wincoop Veiligheidstraingen BV
Anthonie Fokkerstraat 45
3772 MP Barneveld

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina