Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Westpoort

Westpoort, ook wel Havens West genoemd, behoort tot de gemeente Amsterdam en omvat een industriegebied en havens, en is gelegen aan het Noordzeekanaal. Veel bedrijven maken gebruik van in1keerVCA.nl om hun VCA diploma te halen. Wij bieden op onze locatie in Amsterdam alle soorten VCA cursussen aan.

Incompany

Wilt u op uw eigen bedrijf in Westpoort een VCA-incompanycursus, dan kan in1keerVCA.nl dit snel voor u regelen. Onze instructeur komt op de door u gewenste datum de VCA basis dagcursus of de VCA VOL dagcursus (of gecombineerd) geven. U hoeft zelf enkel te zorgen voor koffie en thee en eventueel een lunch. Aan het einde van de cursusdag komt er een externe examinator die het VCA examen afneemt. Zo kunt u uw medewerkers weer snel voorzien van een VCA-diploma. Bent u werkzaam in de transportsector, dan kunnen we ook code 95 en SOOB-subsidie voor u regelen.

Open inschrijving

Op onze eigen locatie in Amsterdam organiseren wij ook de VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL cursus. Op al onze locaties kunt u het examen afleggen in diverse VCA examen talen, kunt u een voorleesexamen doen voor VCA Basis en kunt u code 95-punten halen voor uw rijbewijs. Kortom, bij in1keerVCA.nl is alles wat er maar is op VCA-gebied mogelijk! Ook kunt u ervoor kiezen een e-learning + examen te boeken. U kunt dan thuis de lesstof doornemen en op onze locatie alleen het examen doen. Als laatste heeft u ook nog de mogelijkheid om zonder enige voorbereiding alleen een examen te boeken. Eventueel kunt u hier nog wel een leenlesboek bij bestellen.

VCA diploma

U ontvangt een VCA Basis diploma als u van de 40 vragen, waarvoor u 4000 punten kunt krijgen, 2580 punten heeft gehaald. Het VCA VOL en VCA VIL diploma ontvangt u als u van de 70 vragen, waarvoor u 7000 punten kunt krijgen, 4515 punten heeft gehaald. Binnen twee weken na het examen ontvangt u van ons een diploma en pasje. De werkdag na het examen wordt u geregistreerd in de VCA examenbank waarmee u al kunt aantonen in bezit te zijn van een geldig VCA diploma.

Locatie

in1keerVCA.nl
Het Zwanenmeer
Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina