Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'Het Wapen van Assendelft' - Assendelft

In Assendelft kunt u VCA-examen doen in 'Het Wapen van Assendelft'. Het Wapen van Assendelft is een partycentrum aan de rand van de Zaanstreek. Het partycentrum beschikt over zalen die gebruikt worden voor onder andere feesten, recepties, diners, vergaderingen en presentaties. Het Wapen van Assendelft is sinds een aantal jaren ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Zaanstad. U kunt hier de examens voor VCA-Basis, VCA-VOL en VCU-VIL maken. Als u een dagcursus wilt volgen, kunt u terecht in onder andere Zuidoostbeemster en Amsterdam.

De omgeving

'Het Wapen van Assendelft' bevindt zich vlakbij het buurtschap Kerkbuurt. Kerkbuurt vormde oorspronkelijk een lintdorp samen met Assendelft en nog een dorp. Uiteindelijk is Kerkbuurt een buurtschap geworden, maar tegenwoordig is het bijna opgeslokt door Assendelft en het buurtschap behoort daarom ook tot Assendelft.

Bereikbaarheid

Het Wapen van Assendelft is onder andere goed te bereiken vanaf de A8. De A8 stopt vlak voor Assendelft en dan kunt u via de Coentunnelweg en de Dorpsstraat, die dwars door Assendelft loopt, de cursuslocatie bereiken. Als u vanaf de andere kant komt, bijvoorbeeld uit Beverwijk, kunt u via de Communicatieweg West, die vanuit Beverwijk naar Assendelft loopt, bij de cursuslocatie komen. Het Wapen van Assendelft bevindt zich vlak naast de Communicatieweg West. Ook met het openbaar vervoer kunt u de cursuslocatie goed bereiken. Op één minuut loopafstand bevindt zich een bushalte, bushalte R.K. Kerk. Vanaf station Zaandam rijdt een rechtstreekse bus naar deze bushalte.

Adres

Het Wapen van Assendelft
Dorpsstraat 533C
1566 BL Assendelft

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina