Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA dagcursus - Kapelle

Op onze locatie in Kapelle kunt u de VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL dagcursus volgen. In Nederland geven wij op ruim 20 locaties VCA cursussen met examen. Een ervaren instructeur vertelt u in één dag alles wat u moet weten om te kunnen slagen voor uw VCA examen. Tijdens deze cursus worden diverse onderwerpen behandeld uit de VCA zoals werken op hoogte, de gevarendiamant, de preventiehierachie etc. U wordt tijdens de cursus getraind om het VCA examen met een positief resultaat af te leggen. Wij geloven dat iedereen in 1 keer kan slagen. Heeft u bij ons een VCA dagcursus gevolgd, dan ontvangt u hierbij altijd een gratis e-learning. Heeft u de e-learning afgerond en een VCA dagcursus gedaan, dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen.

Het examen

U kunt direct na de VCA cursusdag het VCA examen afleggen. Voor VCA Basis heeft u ook de mogleijkheid om te kiezen voor een VCA voorleesexamen. Door middel van een koptelefoon kunt u alle vragen en antwoorden beluisteren. Het is ook mogelijk om een examen in andere VCA examen talen af te leggen. Deze mogelijkheden kunt u allemaal aangeven tijdens het boeken van uw VCA cursus. Voor het VCA Basis examen krijgt u 60 minuten voor 40 vragen. Een voorleesexamen voor VCA basis duurt 75 minuten. Voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 75 minuten voor 70 vragen.

Locatie

Vanaf de A58 is onze locatie goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer kunt u onze VCA locatie goed bereiken. Op de cursusdag wordt er gezorgd voor koffie, thee en een lunch. Een compleet verzorgde dag voor uw VCA examen.

Adres

Caisson
Smokkelhoekweg 10
4421 JH Kapelle

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina