Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'Multicentrum De Eendenkooi' - Zoeterwoude

Multicentrum De Eendenkooi is een centrale ontmoetingsplek in Zoeterwoude-Rijndijk. Komt u uit Leiden? Dan kunt u het beste voor deze locatie gaan. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en daarnaast wordt de locatie verhuurd voor vergaderingen, recepties en dergelijke. Eens per maand wordt in Multicentrum De Eendenkooi een VCA-examen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL georganiseerd. U kunt dit examen maken door een VCA-examen inclusief e-learning te boeken of door een los VCA-examen te boeken.

De omgeving

Multicentrum De Eendenkooi staat in Zoeterwoude-Rijndijk, een woonkern in Zoeterwoude. Naast Multicentrum De Eendenkooi staan een basisschool en een gebouw en veld van een tennisvereniging. De locatie bevindt zich vlakbij de Oude Rijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat er van oudsher veel industriële activiteit in deze omgeving is. Er is tegenwoordig onder andere een bierbrouwerij van Heineken gevestigd en daarnaast vindt u in de omgeving het bedrijventerrein Grote Polder. Op dit bedrijventerrein bevinden zich veel aannemingsbedrijven, installatiebedrijven en bouwbedrijven, waarvan de werknemers allemaal een VCA-certificaat nodig hebben.

Bereikbaarheid

Multicentrum De Eendenkooi is met de auto onder andere goed bereikbaar via de Hoge Rijndijk, die langs de Oude Rijn loopt. Naast Multicentrum De Eendenkooi vindt u een ruim parkeerterrein, waar u uw auto gratis kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed aan te reizen: op 5 minuten loopafstand staat bushalte Oranjelaan, waarlangs bussen uit Leiden en Alphen aan den Rijn rijden.

Adres

Multicentrum De Eendenkooi
Kooikersplein 1
2382 EG Zoeterwoude

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina