Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus Middenbeemster

In het buurtcentrum Middenbeemster kunt u terecht voor uw VCA cursus bij in1keerVCA.nl. Woont u in Noord-Holland, dan is deze locatie voor u geschikt om de de VCA Basis of VCA VOL cursus te komen volgen. De VCA Basis dagcursus en de VCA VOL dagcursus worden gegeven door ervaren instructeurs die vaak al jaren de VCA instructies geven. U wordt tijdens de cursusdag op de hoogte gesteld van alle onderwerpen waarover op het examen vragen worden gesteld. Onze unieke lesmethode zorgt ervoor dat er een hoog slagingspercentage wordt gehaald. Als u bij ons een dagcursus boekt, krijgt u er een gratis e-learning module bij. Thuis kunt u zich dan alvast voorbereiden op de lesstof. Heeft u de e-learning helemaal doorlopen en een VCA dagcursus gevolgd, dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen op 1 van onze locaties.

De locatie

KAVEL 2 (Golfclub) is uitermate geschikt voor het geven van VCA cursussen. Op deze locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid. Op onze locatie in Middenbeemster is het ook mogelijk om alleen het VCA examen af te leggen als u een examen of VCA e-learning heeft besteld. Onze locatie KAVEL 2 (Golfclub) ligt vlak bij de A7 en is dus goed bereikbaar vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en zelfs vanuit Den Helder binnnen een uur te bereiken. Woont u dichterbij Amsterdam, dan kunt u ook naar onze locactie in Amsterdam voor een VCA cursus.

VCA op uw eigen bedrijf

Heeft een VCA cursus nodig en wilt u die op uw eigen bedrijfslocatie laten verzorgen dan kunt u bij ons de VCA Incompany cursus boeken. Onze deskundige instructeur komt de VCA cursus geven in uw eigen vergaderruimte of kantine. Wij zorgen ervoor dat de instructeur uw medewerkers de VCA cursus geeft en regelen dat er aan het einde van dag een examinator is die het VCA examen afneemt. U hoeft alleen voor koffie, thee en eventueel een lunch te zorgen.

Locatie

KAVEL 2 (Golfclub)
Volgerweg 42
1462 HR Middenbeemster

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina