Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA-locatie Rijssen "Edit opleidingen"

Edit opleidingen in Rijssen is een opleidingsinstituut wat opleidingen geeft op het gebied van timemanagement en office trainingen zoals powerpoint, prezi, word en outlook. Van deze opleider huren wij regelmatig een zaal zodat u in Rijssen uw VCA diploma kunt halen bij een landelijk opererende en betrouwbare VCA opleider. Alle soorten VCA examens zijn op onze VCA cursus mogelijk. Wij bieden het VCA basis examen aan in 18 talen en het VCA VOL examen in 4 talen. Ook is er voor het VCA basis examen een voorleesexamen mogelijk in 17 verschillende talen. Doet u een voorleesexamen dan heeft u ook 15 minuten extra tijd.

De omgeving

De gemeente Rijssen-Holten is een ondernemende gemeente met veel bouw gerelateerde industrie waarbij om er te kunnen werken het VCA diploma onmisbaar is. Ook in de omliggende gemeenten zoals Almelo en Hengelo zijn veel werknemers werkzaam in de bouw of aanverwante bedrijven. Rijssen was vroeger vooral bekend om de textielindustrie en de steenbakkerijen. Nadat deze industrie bijna geheel is verdwenen is er een rijke industrie in de bouw- transportsector ontstaan. In beide sectoren is het VCA Basis of VCA VOL diploma onmisbaar om veilig te kunnen werken met oog voor millieu en gezondheid.

Bereikbaarheid

Edit opleidingen is gevestigd aan de Reggesingel schuin tegenover het NS station. Met openbaarvervoer dus zeer goed bereikbaar. Komt u met de auto dan zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen voor u. Rijssen is goed bereikbaar vanaf de A1 en de A35 maar ook vanaf de N350 en N347. Centraal gelegen in Twente zodat iedereen uit de omgeving snel zijn VCA diploma kan halen.

VCA incompany

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA cursus organiseren? Wij komen naar u toe. Zowel voor VCA Basis als VCA VOL is de VCA incompany cursus mogelijk. Wij regelen alles voor u. De instructeur, beamer, scherm en het examen. U hoeft alleen voor koffie, thee en eventueel de lunch te zorgen

Adres

in1keerVCA.nl
Edit opleidingen
Reggesingel 44
7462 AK  Rijssen

Dichtsbijzijnde cursussen

Op locatie Rijssen (OV)
Of zoek een andere locatie
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina