Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA examen Nieuwegein

In Nieuwegein is een prachtige VCA examenlocatie gevestigd namelijk 't Veerhuis in Nieuwegein. Het is een locatie waar je terecht kunt voor al je persoonlijke en zakelijke bijeenkomsten en waar wij dus 1x per maand een VCA examen afnemen. Kortom dit is de perfecte locatie om je VCA diploma te halen! Om er zeker van te zijn dat je slaagt kunt u er ook voor kiezen om een E-learning te doen. Met deze module gaat u uwzelf thuis voorbereiden op het examen en doet uw op deze prachtige locatie het examen. Het VCA examen kunt u afleggen in VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL.

VCA incompany of dagcursus

Wilt u liever een VCA dagcursus volgen met aansluitend een examen dan kan dit VCA incompany cursus bij u op uw eigen locatie of op 1 van onze cursuslocatie in Nederland. In de buurt van Nieuwegein kunt u dan het best naar De Bilt of naar Veenendaal. Dit kan voor zowel VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Zowel op uw eigen locatie als op een locatie van onszelf krijgt u les van een ervaren VCA instructeur. Aan het einde van de cursusdag moet u het VCA examen afleggen.

Omgeving

Deze locatie ligt midden in een wijk en is omgeven door allerlei flats maar alsnog een prachtige locatie! Als u uw hoofd even leeg wil maken van te voren kunt u iets eerder komen en nog een rondje lopen langs de Lek wat een prachtig water is!

Bereikbaarheid

Onze VCA curcus locatie bevindt zich vlak bij de oever van de Lek en op steenworp afstand van de A2. De locatie is dus goed te bereiken met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen om het gebouw. Vanuit het centrum van Nieuwegein doe je er ongeveer een kwartier over om bij 't Veerhuis aan te komen. Zalencentrum 't Veerhuis is centraal gelegen in Midden-Nederland nabij Utrecht, IJsselstein, Houten en Vianen en dus vanuit het hele land goed bereikbaar.

Adres

't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Dichtsbijzijnde cursussen

Op locatie Nieuwegein (UT)
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina