Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

VCA examen Nieuwegein

In Nieuwegein is een prachtige VCA examenlocatie gevestigd, namelijk 't Veerhuis in Nieuwegein. Het is een locatie waar u terecht kunt voor al uw persoonlijke en zakelijke bijeenkomsten en waar wij dus 1x per maand een VCA examen afnemen. Kortom dit is de perfecte locatie om uw VCA diploma te halen! Om er zeker van te zijn dat u slaagt kunt u er ook voor kiezen om een E-learning te doen. Met deze module gaat u uzelf thuis voorbereiden op het examen en doet uw op deze prachtige locatie het examen. Het VCA examen kunt u afleggen in VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL.

VCA incompany of dagcursus

Wilt u liever een VCA dagcursus volgen met aansluitend een examen, dan kan deze VCA incompany cursus bij u op uw eigen locatie of op 1 van onze cursuslocaties in Nederland. In de buurt van Nieuwegein kunt u dan het best naar De Bilt of naar Veenendaal. Dit kan voor zowel VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Zowel op uw eigen locatie als op een locatie van onszelf krijgt u les van een ervaren VCA instructeur. Aan het einde van de cursusdag moet u het VCA examen afleggen.

Omgeving

Deze locatie ligt middenin een wijk en is omgeven door allerlei flats maar alsnog een prachtige locatie! Als u uw hoofd even leeg wil maken van tevoren kunt u iets eerder komen en nog een rondje lopen langs de Lek wat een prachtig water is!

Bereikbaarheid

Onze VCA curcus locatie bevindt zich vlakbij de oever van de Lek en op steenworp afstand van de A2. De locatie is dus goed te bereiken met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen om het gebouw. Vanuit het centrum van Nieuwegein doet u er ongeveer een kwartier over om bij 't Veerhuis aan te komen. Zalencentrum 't Veerhuis is centraal gelegen in Midden-Nederland nabij Utrecht, IJsselstein, Houten en Vianen en dus vanuit het hele land goed bereikbaar.

Adres

't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina