Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Nootdorp

In Nootdorp, bij Restaurant Buytenhout, wordt 2 keer per maand een VCA-examen afgenomen. U kunt hier examen doen in allerlei VCA examen talen. Het VCA-VOL-examen kan gemaakt worden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans en het VCA-Basisexamen in nog veel meer talen. Voor VCA Basis kunt u ook een VCA voorleesexamen maken. U krijgt dan 15 minuten extra tijd en alle vragen en antwoorden worden met behulp van een koptelefoon voorgelezen.

VCA opleiding in 1 dag

Wilt u liever een VCA dagcursus, dan kunt u in de omgeving van Den Haag terecht op onze VCA locaties in Leiderdorp of Rotterdam. De cursusdag is voor kandidaten die hun VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL diploma willen halen. Een ervaren VCA instructeur laat u deze dag kennismaken met alle aspecten van het VCA zodat u aan het einde van de het VCA examen kunt maken. Uiteraard krijgt u op de cursusdag koffie en thee en wordt er voor een lunch gezorgd.

De omgeving

Nootdorp is een stad aan de oostkant van Den Haag. De steden liggen tegen elkaar aan. De examenlocatie bevindt zich vlak bij de Dobbeplas. Dit is een recreatiegebied met een surfoever, speel- en ligweide, zandstrand, hondenbos en diverse paden en is ideaal voor wandelen, fietsen, paardrijden, surfen, zwemmen, vissen en skeeleren. De examenlocatie bevindt zich tussen de A13, A4 en de A12.

Bereikbaarheid

De VCA examenlocatie in Nootdorp bevindt zich tussen de A12, A4 en de A13 en is met de auto dan ook goed bereikbaar. De examenlocatie kan met het openbaar vervoer bereikt worden met bus uit te stappen bij halte Kievitsbloem op 11 minuten loopafstand van de examenlocatie.

Adres

Restaurant Buytenhout
Oudeweg 100
2631 PB Nootdorp

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina