Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA examen in Rotterdam

Op onze VCA examenlocatie in Rotterdam kunt s'avonds uw VCA examen doen. Het VCA examen is mogelijk voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Het VCA Basis dilpoma is voor mensen die uitvoerende werkzaamheden verrichten. het VCA VOL diploma is voor personen die operationeel leiding geven en het VCU VIL diploma is voor intercedenten van een bemiddelings- of uitzendbureau. Het is bij in1keerVCA.nl ook mogelijk om een examen in andere VCA examen talen af te leggen. Deze examens kunt u gewoon via onze site boeken. Voor VCA Basis is het ook mogelijk om een VCA voorleesexamen te doen.

VCA dagcursus

Wekelijks met uitzondering van de schoolvakanties bieden wij in Rotterdam ook een VCA dagcursus aan. Tijdens deze dagcursus leert u van een ervaren instructeur alles over het VCA zoals opname gevaarlijke stoffen, wat is CE markering, persoonlijke beschermingsmiddelen etc. Zo bent u goed geinformeerd om uw VCA examen te doen en te halen. Bij een VCA dagcursus krijgt u er altijd een gratis e-learning bij. Als u de e-learning helemaal heeft doorlopen en een VCA dagcursus heeft gevolgt krijgt u van ons een gratis VCA herexamen.

Locatie

De VCA examen locatie in Rotterdam ligt vlak bij de A20 afslag 15 Crooswijk of de A16 afslag 27 Pr. Alexander. Makkelijk bereikbaar met de auto maar ook met openbaarvervoer.

ZPITS
Seinwachterhuis 18-20
3034 KH Rotterdam

Dichtsbijzijnde examens

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina