Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

VCA Examen - Schiedam

Op onze VCA examen locatie in Schiedam worden alle soorten examens afgenomen. U kunt ervoor kiezen om enkel een examen te maken of u kunt kiezen voor een e-learning inclusief examen, waarbij u van tevoren de theorie leert door middel van een e-learningprogramma en dan het VCA examen maakt. Zalencentrum De Ark is eigendom van de PKN in Schiedam. Eens per maand wordt in een van de zalen van het zalencentrum een VCA-examen afgenomen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Kijk onderaan deze pagina voor de datums.

Dagcursus VCA

Wilt u toch liever een dag instructucties van een ervaren VCA instructeur, dan kunt u op 1 van onze ruim 25 locaties in Nederland terecht. In Rotterdam wordt er wekelijks een VCA dagcursus georganiseerd. Deze cursusdag is compleet verzorgd incl. koffie, thee en een lunch en aan het einde van de cursusdag maakt u gelijk het examen. U kunt hier de gecombineerde VCA cursus volgen voor VCA Basis en VCA VOL.

De omgeving

Zalencentrum De Ark bevindt zich tegenover winkelcentrum Spaland. Naast het zalencentrum vindt u de bibliotheek. Schiedam staat wereldwijd bekend om haar historische binnenstad en havens. In Schiedam zijn allerlei bedrijven gevestigd waarvan werknemers een VCA-diploma nodig hebben, waaronder aannemingsbedrijven en isolatiebedrijven. Hiervoor kunnen ze goed terecht bij examenlocatie Zalencentrum De Ark. Voor cursussen kunnen zij terecht in Rotterdam.

Bereikbaarheid

De examenlocatie is met de auto goed bereikbaar vanaf de A20 en de A4. Met het openbaar vervoer is Zalencentrum De Ark heel goed bereikbaar. Vanaf station Schiedam Centrum kunt u een tram nemen naar tramhalte Hof van Spaland, waarvandaan u nog ongeveer 2 minuten moet lopen om bij de examenlocatie te komen.

Adres

Zalencentrum De Ark
Hargplein 101
3121 VG Schiedam

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina