E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA examen in Zevenaar

Bent u weer toe aan een nieuw VCA diploma dan kunt u bij in1keerVCA.nl het VCA examen weer afleggen. Met een landelijk dekkend netwerk van VCA examenlocaties is in1keerVCA.nl één van de grootste aanbieders in Nederland. U kunt bij ons examen afleggen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Heeft u dyslexy of heeft u gewoon moeite lezen dan kunt u een VCA voorleesexamen boeken. Dit kan alleen voor VCA Basis. Het is ook mogelijk om een VCA examen af te leggen in een andere taal. er zijn verschillende VCA examentalen beschikbaar voor alle VCA examens. wilt u zicht thuis alvast voorbereiden op het examen dan kunt u ook een VCA e-learning bij het VCA bestellen. U kunt dan online alvast de VCA onderwerpen leren en vragen oefenen.

VCA Dagcursus

Wilt u in 1 keer slagen dan kunt u het beste een VCA dagcursus bij ons boeken. Hiervoor kunt u terecht in Eindhoven of in Sittard-Geleen. Tijdens een VCA cursus leert onze ervaren VCA instructeur u alles wat VCA in houdt. Tijdens de VCA cursus wordt er ook geoefend met vragen en antwoorden zodat u ook hiermee voorbereidt het examen kunt doen. Om u voor te bereiden op de dagcursus krijgt u bij in1keerVCA.nl altijd een gratis e-learning. Doet u de e-learning en de dagcursus dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen.Op de cursusdag wordt er gezorgd voor koffie en thee en u krijgt een lunch aangeboden tussen de middag. Aan het einde van de VCA cursusdag doet u examen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Heeft u het examen klaar dan krijgt u direct de uitslag te zien.

VCA Diploma

Bent u geslaagd dan ontvangt u van ons binnen 10 werkdagen het VCA diploma en het VCA Pasje. Beide zijn 10 jaar geldig. Controleer of de juiste gegevens zijn vermeld. Het VCA diploma wordt 1 malig verstrekt. U kunt de geldig ook checken op het Centraal Diploma Register (www.cdr.ssvv.nl).

Locatie

In Zevenaar kunt u bij onze VCA examen locatie ruim parkeren. De locatie ligt vlak bij de A12 afslag 29 en de N336. Goed bereikbaar vanuit Doetichem en Arnhem.

Escape Opleidingen
Didamseweg 148A
6902 PE Zevenaar

 

Dichtsbijzijnde examens

Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina