Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

VCA examen in Zevenaar

Bent u weer toe aan een nieuwe VCA diploma, dan kunt u bij in1keerVCA.nl het VCA examen weer afleggen. Met een landelijk dekkend netwerk van VCA examenlocaties is in1keerVCA.nl één van de grootste aanbieders in Nederland. U kunt bij ons examens afleggen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Heeft u dysleiey of heeft u gewoon moeite met lezen, dan kunt u een VCA voorleesexamen boeken. Dit kan alleen voor VCA Basis. Het is ook mogelijk om een VCA examen af te leggen in een andere taal. Er zijn verschillende VCA examentalen beschikbaar voor alle VCA examens. Wilt u zich thuis alvast voorbereiden op het examen, dan kunt u ook een VCA e-learning bij het VCA bestellen. U kunt dan online alvast de VCA onderwerpen leren en vragen oefenen.

VCA Dagcursus

Wilt u in 1 keer slagen, dan kunt u het beste een VCA dagcursus bij ons boeken. Hiervoor kunt u terecht in Eindhoven of in Sittard-Geleen. Tijdens een VCA cursus leert onze ervaren VCA instructeur u alles wat VCA inhoudt. Tijdens de VCA cursus wordt er ook geoefend met vragen en antwoorden zodat u ook hiermee voorbereid het examen kunt doen.

Om u voor te bereiden op de dagcursus krijgt u bij in1keerVCA.nl altijd een gratis e-learning. Doet u de e-learning en de dagcursus, dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen. Op de cursusdag wordt er gezorgd voor koffie en thee en u krijgt een lunch aangeboden tussen de middag. Aan het einde van de VCA cursusdag doet u examen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Heeft u het examen klaar, dan krijgt u direct de uitslag te zien. In Zevenaar kunt u een incompany cursus doen. 

VCA Diploma

Bent u geslaagd, dan ontvangt u van ons binnen 10 werkdagen de VCA diploma en het VCA Pasje. Beide zijn 10 jaar geldig. Controleer of de juiste gegevens zijn vermeld. De VCA diploma wordt 1 malig verstrekt. U kunt de geldigheid ook checken op het Centraal Diploma Register (www.cdr.ssvv.nl).

Locatie

In Zevenaar kunt u bij onze VCA examenlocatie ruim parkeren. De locatie ligt vlakbij de A12 afslag 29 en de N336. Goed bereikbaar vanuit Doetichem en Arnhem.

Escape Opleidingen
Didamseweg 148A
6902 PE Zevenaar

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina