Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

VCA-examen Venray

In Venray kunt u uw VCA-examen maken in Motel-Restaurant-Grand Café Caisson. Een caisson is een fundering die gebruikt werd in de waterbouw. Rond de jaren 60 werden caissons gebruikt om gaten in dijken te dichten. Deze caissons werden onder andere gemaakt door aannemer Leys, die zijn laatste caisson gebruikt als fundering voor restaurant Caisson. In Motel-Restaurant-Grand Café Caisson kunt u een VCA-VOL, VCA-Basis of VCU-VIL - examen maken.

VCA Dagcursus

Tijdens een VCA dagcursus ontvangt u van 1 van onze deskundige instructeurs informatie over lesstof van VCA. Zo heeft meer kans om te slagen. De VCA dagcursus kunt u in de omgeving van Venray volgen in Eindhoven of Schijndel. Op deze locaties wordt regelmatig een VCA dagcursus georganiseerd compleet met koffie, thee en een lunch. Aan het einde van de dag vindt het VCA examen plaats op een computer waarbij u aan het eind van het examen direct de uitslag weet.

De omgeving

Caisson bevindt zich in het buitengebied van Kapelle, niet ver van de A58. Kapelle is een dorp op Zuid-Beveland waar al sinds de Romeinse tijd mensen wonen. Er zijn verschillende bedrijven in Kapelle. Onder andere Limagrain, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veredelen en verkopen van landbouwzaaizaden. Ook zijn er boomkwekers en aannemers in Kapelle, waarvan de medewerkers ook een VCA-diploma nodig hebben.

De omgeving van Caisson is rustig en er liggen veel weilanden. De VCA examenlocatie bevindt zich vlakbij de A58.

Bereikbaarheid

Caisson is met de auto goed te bereiken via de A58. U komt vanaf de A58 direct op de Rijksweg, waarna u bij een rotonde af kunt slaan naar de Smokkelhoekweg. Caisson bevindt zich aan het begin van die weg. U kunt parkeren bij het restaurant. Ook met het openbaar vervoer is Caisson bereikbaar. Vlak voor het restaurant staat bushalte Biezelinge, Caisson.

Adres

Hotel Asteria
Maasheseweg 80A
5804 AD Venray

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina