Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

VCA Basis dagcursus Pools

Op onze locatie in Waalwijk verzorgen wij de VCA Basis cursus Pools. In één dag vertelt de Poolse trainer u alles wat u moet weten om te kunnen slagen voor uw VCA examen. Deze cursusdag is inclusief koffie, thee en een lunch. De cursusdag begint om 8.30 uur en om 16.00 start het VCA examen. U kunt ook kiezen voor een VCA voorleesexamen, alle vragen en antwoorden worden dan voorgelezen in de Poolse taal en u kunt dan de juiste antwoorden kiezen.

Pools examen

Het Poolse VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen. Voor iedere goed beantwoorde vraag krijgt u 100 punten. In totaal kunt u dus 4000 punten halen. U kunt een vraag ook half of voor een kwart fout hebben. U krijgt dan een deel van de punten. Heeft u minimaal 2515 punten gehaald, dan bent u geslaagd voor uw VCA basis examen. U krijgt van ons een certificaat en een pasje waarmee u kunt aantonen dat u een VCA examen heeft afgelegd met een voldoende resultaat.

Alleen examen

Het is ook mogelijk om bij in1keerVCA.nl alleen examen af te leggen in het Pools. Dit kan op 1 van onze ruim 80 locaties in Nederland. U hoeft dan geen dagcursus te volgen en bespaard hiermee in de kosten.

Locatie

Onze locatie in Waalwijk ligt op industrieterrein Haven vlak bij de A59 en het grote magazijn van BOL.com. Onze locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met de auto en (brom)fiets.

Mankr8 Groep
Industrieweg 90c
5145 PW Waalwijk

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina