Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA examen in Weert

Voor een VCA examen in Weert kunt terecht bij in1keerVCA.nl uit Barneveld. in1keerVCA.nl heeft landelijk netwerk aan examenlocaties en heeft ook dagcursus locaties op centrale plaatsen in heel Nederland. Wilt u examen doen voor VCA en woont u in de omgeving van Weert dan bent u van harte welkom bij ons. Op onze locatie in weert kunt u voor verschillende soorten VCA examen doen. Dit kan kan voor voor VCA Basis, VCA VOL en VIL VCU. U kunt ook een VCA voorleesexamen afleggen voor VCA Basis. Alle soorten VCA examens zijn ook mogelijk in de diverse beschikbare VCA examentalen. Wilt u goed voorbereidt aan het VCA examen beginnen dan kunt u er voor een klien bedrag een VCA e-learning bijkopen. Thuis kunt u zich dan de VCA examenstof eigen maken zodat u goed voorbereidt aan het examen kunt beginnen.

VCA cursus

Wilt u nog beter voorbereidt aan het VCA beginnen dan kunt u bij in1keerVCA.nl ook een VCA cursus boeken voor een hele dag. Tijdens VCA dagcurcus krijgt u van een ervaren docent de hele dag les en leert u waar u op moet letten tijdens het examen en welke stof belangrijk is om te onthouden. U kunt hiervoor terecht op diverse locaties in Nederland. De VCA cursus wordt gegeven voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Dit zijn altijd gecombineerde klassen. Op alle locaties krijgt u koffie en thee aangeboden en tevens krijgt u tussen de middag een lunch van ons. Aan het einde van de dag komt er een onafhankelijke examinator die het VCA examen afneemt op een laptop. Zorg er voor dat u een legimatiebewijs bij u heeft. Zonder legitimatie bij het VCA examen kunt u geen examen doen! U kunt een VCA dagcursus boeken in Velp bij Arnhem of op één van onze andere locaties.

Locatie

Op al onze locaties is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Onze locatie in Weert is goed bereikbaar vanaf de A20 / N564 en N292.

OCVW
Industrieweg 90c
5145 PW Waalwijk

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Weert (LB)
Of zoek een andere locatie
Alles
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina