Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-locatie Wierden "Het Anker"

Bij zalencentrum "Het Anker" huren wij regelmatig een zaal waar wij een cursus VCA verzorgen en tevens de VCA examens afnemen. Bij dit zalencentrum huren wij regelmatig een zaal zodat u in Wierden uw VCA diploma kunt halen bij een landelijk opererende en betrouwbare VCA opleider. Alle soorten VCA examens zijn op onze VCA cursus mogelijk. Wij bieden het VCA basis examen aan in 18 talen en het VCA VOL examen in 4 talen. Ook is er voor het VCA basis examen een voorleesexamen mogelijk in 17 verschillende talen. Doet u een voorleesexamen, dan heeft u ook 15 minuten extra tijd.

De omgeving

De gemeente Wierden is een ondernemende gemeente met veel bouw gerelateerde industrie waarbij, om er te kunnen werken, het VCA diploma onmisbaar is. Ook in de omliggende gemeenten zoals Almelo, Rijssen en Hengelo zijn veel werknemers werkzaam in de bouw of aanverwante bedrijven. Rijssen was vroeger vooral bekend om de textielindustrie en de steenbakkerijen. Nadat deze industrie bijna geheel is verdwenen is er een rijke industrie in de bouw- transportsector ontstaan. In beide sectoren is het VCA Basis of VCA VOL diploma onmisbaar om veilig te kunnen werken met oog voor millieu en gezondheid.

Bereikbaarheid

Zalencentrum "Het Anker" is gevestigd aan de Wilhelminastraat op 8 minuten lopen vanaf het NS station. Met openbaar vervoer dus zeer goed bereikbaar. Komt u met de auto, dan zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen voor u. Wierden is goed bereikbaar vanaf de A1 en de A35 maar ook vanaf de N350 en de N349. Centraal gelegen in Twente zodat iedereen uit de omgeving snel zijn VCA diploma kan halen.

VCA incompany

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA cursus organiseren? Wij komen naar u toe. Zowel voor VCA Basis als VCA VOL is de VCA incompany cursus mogelijk. Wij regelen alles voor u. De instructeur, beamer, scherm en het examen. U hoeft alleen voor koffie, thee en eventueel de lunch te zorgen

Adres

in1keerVCA.nl
Zalencentrum "Het Anker"
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina