Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'Bowling Overhees' - Soest

'Bowling Overhees' is een veelzijdige locatie in Soest. Er kan hier natuurlijk gebowld worden, er is een restaurant, er kunnen feesten en partijen gehouden worden en daarnaast beschikt 'Bowling Overhees' ook over een aantal vergaderzalen. In een van deze vergaderzalen wordt het VCA-examen afgenomen. U kunt een examen boeken inclusief e-learning of, als u liever uit een boek leert, enkel een examen waarbij u in de opties aangeeft dat u graag een leenboek wilt. Als u na het examen nog niet weg wilt, kunt u er zelfs nog een avondje bowlen aan vastplakken!

VCA-dagcursussen

in1keerVCA.nl biedt ook dagcursussen aan voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. U kunt hiervoor terecht op 1 van onze ruim 20 locaties in heel Nederland. Tijdens de VCA dagcursus wordt u door een ervaren trainer klaargestoomd voor het VCA examen. Het lesprogramma is erop gericht dat u in 1 keer kunt slagen voor uw VCA examen. Woont u in de omgeving van Soest, dan kunt u als dichtstbijzijnde locatie in Barneveld of De Bilt terecht voor uw VCA cursus.

Bereikbaarheid

Onze VCA-examenlocatie is goed bereikbaar met de auto en ligt vlakbij de N221. Op onze VCA-examenlocatie is voldoende parkeergelegenheid. Vlak voor de examenlocatie is een bushalte: bushalte Winkelcentrum Overhees. U kunt bijvoorbeeld vanaf station Amersfoort een bus nemen die binnen 20 minuten bij bushalte Winkelcentrum Overhees is. Ook als u van het openbaar vervoer afhankelijk bent, kunt u dus op deze examenlocatie terecht.

Adres

Bowling Overhees
Willaertstraat 49c
3766 CP Soest

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina