Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor in1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Direct boeken: zoek een cursus

Zoek cursus

Slagingspercentage landelijk VCA Basis 69%

Slagingspercentage in1keerVCA.nl 87%

VCA bedrijfscertificering

VCA-bedrijfscertificering

Om uw VCA-bedrijfscertificaat te behalen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gebruiken hiervoor een 5-puntenplan. Dit plan geeft stapsgewijs inzicht in wat er zoal moet gebeuren, voordat uw bedrijf klaar is voor certificering.

 

Punt 1:

Eerst gaan we bekijken of uw bedrijf in aanmerking komt voor een VCA-certificaat. Het VCA-certificaat is voor aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij hun opdrachtgevers werkzaamheden verrichten waaraan risico’s verbonden zijn of waarbij sprake is van omstandigheden met een risico. Zzp’ers kunnen geen VCA-bedrijfscertificering krijgen, omdat zij niet aan alle eisen die gesteld worden kunnen voldoen.

Punt 2:

Vervolgens gaan wij vaststellen welk niveau certificering voor u van toepassing is: VCA*, VCA** of VCA Petrochemie. Het is uiteindelijk uw opdrachtgever die bepaalt welk niveau voor u vereist is.

Punt 3:

Bij het derde punt gaan wij samen met u de actiepunten in uw VGM-beheersysteem ontwikkelen of verbeteren. VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid, Milieu. Bij stap 3 stellen wij eerst het beginpunt vast, want wellicht voldoet uw organisatie nu al aan sommige eisen van het VGM-beheersysteem. Vervolgens bekijken we welke punten er nog opgepakt moeten worden of verbeterd moeten worden.

Punt 4:

Hierna begint u met de uitvoering van de actiepunten die wij samen met u bij het vorige punt hebben vastgesteld. U werkt stap voor stap er naar toe dat u een goed functionerend VGM-beheersysteem krijgt. Uiteraard willen wij u hierin deskundig begeleiden.

Punt 5:

Als u de vorige 4 punten heeft doorlopen, doen wij een certificatie-aanvraag voor u bij een van de erkende certificatie-instellingen. Door deze instelling wordt het VGM-beheersyteem beoordeelt door middel van een audit. Voldoet u aan alle eisen, dan krijgt u een officieel certificaat.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte,                               bel dan 085-0667401 of maak gebruik van het contactformulier.