Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

in1keerVCA.nl is een specialist in het geven van VCA trainingen. Bij in1keerVCA.nl maakt u gebruik van een uniek ontwikkeld concept waarbij u vooraf aan de VCA cursus een korte e-learning module doorneemt van circa 2 uur en vervolgens deel neemt aan de dagcursus. Hiermee behaalt in1keerVCA.nl een zeer hoog slagingspercentage. Dit is voor u een voordeel omdat u geen herexamen hoeft te doen. En wij zijn er van overtuigd dat iedereen in 1 keer kan slagen. We beloven u zelfs een gratis VCA herexamen als u niet in 1 keer slaagt! De enige voorwaarde is dat u de e-learning helemaal heeft doorlopen en een VCA dagcursus heeft gevolgd.

Welke VCA dagcursus?

Bij in1keerVCA.nl kunt u kiezen uit 4 verschillende soorten VCA cursussen:

  • VCA Basis: voor operationeel werkenden op de werkplek
  • VCA VOL: voor operationeel leidinggevenden en voor ZZP'ers
  • VCU VIL: voor intercedenten bij een uitzendbureau
  • VCA Basis groen: voor operationeel werkenden in de groensector

De cursusdag

De VCA cursusdag start om 8.00 uur. Tijdens de VCA cursus neemt de instructeur u mee door de VCA examenstof. Met praktische voorbeelden en ezelsbruggetjes neemt u de lesstof snel in u op. Tijdens de les wordt ook geoefend met voorbeeldvragen en -antwoorden en laten we u de verschillende vraagsoorten zien. Regelmatig nemen we even pauze en kunt u koffie of thee krijgen. Tussen de middag ontvangt u een lunch. Om 16.00 uur stopt de VCA dagcursus en krijgt u een kwartier pauze. De examinator zet in deze tijd alle laptops klaar zodat om 16.15 uur het examen kan starten.

Het VCA examen

Voor VCA Basis (groen) krijgt u 40 vragen. Deze 40 vragen kunnen u 4000 punten opleveren. U bent geslaagd als u 2580 punten heeft gehaald. Voor dit examen krijgt u 60 minuten de tijd om het te maken. Bij VCA Basis kunt u ook kiezen voor een VCA voorleesexamen. Alle vragen en antwoorden worden dan voorgelezen en u krijgt 15 minuten extra examen tijd. Voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 70 vragen. Deze 70 vragen kunnen u 7000 punten opleveren. U bent geslaagd als u 4515 punten heeft gehaald. Voor dit examen krijgt u 75 minuten de tijd om het te maken.

Geslaagd, en dan?

Bent u geslaagd dan krijgt u dit gelijk te zien op uw scherm als u het examen heeft afgesloten. Binnen twee werkdagen, maar meestal al de volgende werkdag, staat uw naam al vermeld in het Centraal Diploma Register. Binnen twee weken na het VCA examen sturen wij u het VCA diploma en het VCA pasje naar u op. Controleer uw gegevens op juistheid en neem contact met ons op als uw gegevens niet kloppen. Het VCA diploma wordt eenmalig verstrekt.

Andere talen

Het VCA examen kan ook in diverse andere talen worden afgelegd. Tijdens het bestelproces kunt u een andere examentaal kiezen. Ook het voorleesexamen kan in alle buitenlandse VCA talen.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina