Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!

1-op-1 VCA-training

Waarom 1-op-1-training?

Hebt u al een aantal keer VCA-examen gedaan, maar bent u elke keer gezakt? Hebt u al het mogelijke al gedaan om toch te slagen, maar is het niet gelukt? Of ziet u op tegen het VCA-examen en bent u bang dat u het niet gaat halen, ook niet met een e-learning en/of een dagcursus? Is het Nederlands niet uw eerste taal en heeft u daarom moeite om het tempo van de dagcursus bij te houden? Heeft u dyslexie of moeite met leren, maar moet u het VCA-diploma behalen om uw baan te behouden? Dan is onze 1-op-1-training voor u bedoeld!

1-op-1-training bij in1keerVCA.nl

Sinds kort biedt In1keerVCA.nl een 1-op-1-VCA-training aan. Deze training duurt één dag en, zoals de naam van onze training al zegt, bent u deze dag de enige cursist. Als voorbereiding op de cursus leert u thuis de e-learning. Onze instructeur zal dan tijdens de training de theorie waar u moeite mee heeft met u doornemen. Ook krijgt u de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Verder zal de instructeur veel examenvragen met u oefenen, zodat u alle trucjes kent en u goed voorbereid bent op het examen. Aan het einde van de dag wordt het examen afgenomen door een examinator van het CBEX. Dit zal een voor VCA Basis een voorleesexamen zijn, zodat u niet zelf de vragen en antwoorden hoeft te lezen.

De training kan op onze locatie in Barneveld, maar ook op uw locatie plaatsvinden. De prijs van deze cursus is €1150,00 per dag exclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina