Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Als werknemer ontvang je een VCA-diploma na de succesvolle afronding van het VCA examen. Dit bewijs geldt als jouw persoonscertificering. Voor operationele medewerkers is er het VCA Basis certificaat en voor leidinggevenden het VCA VOL certificaat. Deze hebben allebei een geldigheid van 10 jaar

Op het moment dat je een VCA certificaat hebt gehaald ben je dus voor 10 jaar gecertificeerd. Pas nadat deze 10 jaar verstreken zijn moet je weer een VCA-examen afleggen. Deze verlooptermijn zorgt ervoor dat medewerkers altijd up-to-date zijn van de recente veiligheidsvoorschriften. Hierom zorgen wij ervoor dat onze VCA-cursussen altijd de meest recente informatie bevatten omtrent veiligheid, gezondheid en milieu. 

Krijgt de VCA een geldigheid van 5 jaar?

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld of de VCA een geldigheid krijgt van 5 jaar. Vooral nu het VCA-examen is aangepast, is dit een veelgestelde vraag. Er gingen geruchten dat per 01-01-2018 de geldigheid van 10 jaar naar 5 jaar zou gaan. Tot op heden is hier echter nog niets over bekend en zal het diploma gewoon 10 jaar geldig zijn.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina