Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Locatie "Scheppingskerk" Leiderdorp

In een zaal van de Scheppingskerk in Leiderdorp in Zuid-Holland geven wij onze VCA cursussen. VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL worden hier gegeven. De zalen worden tevens gebruikt voor trouw- en rouwdiensten maar ook voor concerten, lezingen en vergaderingen. In het gebouw is een keuken aanwezig waar onze gastheer zorgt voor de inwendige mens. Tijdens de VCA cursus krijgt u koffie en thee en tussen de middag wordt er voor een lunch gezorgd. Aan het einde van de dag wordt het VCA examen afgenomen en kunnen ook mensen instromen die alleen VCA basis examen of VCA VOL examen komen afleggen.

De omgeving

De Scheppingskerk is een kerk die uitgaat van de Protstantse Gemeente Leiderdorp en is gelegen in de wijk Zijlkwartier. De scheppingkerk ligt vlakbij de Ouderijn en op 5 minuten loopafstand van het prachtige park Houtkamp. Het park is de jaren '70 aangelegd en inmiddels groeien hier veel verschillende soorten bomen, planten en struiken. Ook leven hier bijzondere vogels zoals de specht en de spewer maar ook egels, mollen, kikkers en vissen hebben hier midden in Leiderdorp een goede leefomgeving. Leiderdorp is een dorp wat vastgegroeid is aan Leiden maar gescheiden wordt door de riveiren de Zijl en de Oude Rijn.

Bereikbaarheid

Onze VCA cursus locatie in Leiderdorp "De Scheppingskerk" is goed bereikbaar vanaf de A4 met de auto. Bij de kerk is een ruime parkeervoorziening die ook nog eens gratis is. Vanuit Den Haag, Leiden, Katwijk aan Zee en andere plaatsen bent u binnen een hafluur op onze VCA cursus locatie in Leiderdorp. Ook met het OV is onze VCA cursus locatie goed bereikbaar. Vanaf bushalte Winkelhof kunt in 7 minuten bij ons zijn voor uw VCA basis of VCA Vol cursus.

Adres

in1keerVCA.nl
Scheppingskerk
van Poelgeestlaan 2
2352 TD Leiderdorp

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina