Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA Cursus in Harderwijk

In Harderwijk dat ligt aan het Wolderwijd verzorgt in1keerVCA.nl met regelmaat een VCA cursus voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Wilt u graag in 1 keer slagen dan kunt u het beste bij ons de VCA cursus volgen. Wij garanderen namelijk een gratis VCA herexamen als u niet in 1 keer slaagt bij ons. Het enige wat u hier zelf voor hoeft te doen is de gratis e-learning maken die circa 1,5 uur van u eigen tijd kost. En natuurlijk de dagcursus actief volgen. Onze instructeur heeft uitgebreidde kennis van zaken en zal u zoveel mogelijk tips geven om het examen met goed gevolg te kunnen afronden. Dat is prettig voor u en voor ons. Wij streven er naar om iedere VCA kandidaat in 1 keer te laten slagen.

VCA soorten

Er zijn 3 soorten VCA namelijk VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Hieronder in het kort de verschillen tussen de verschillende soorten VCA.

VCA Basis: Is voor operationele medewerkers, telt 40 vragen en antwoorden, krijgt u 60 minuten de tijd voor het examen, VCA voorleesexamen mogelijk + 15 minuten extra tijd, in diverse VCA examentalen mogelijk.

VCA VOL: Is voor operationeel leidinggevende en ZZPer's, telt 70 vragen en antwoorden, krijgt u 75 minuten de tijd voor het examen, examen mogelijk in Nederlands, Duits, Frans en Engels.

VCU VIL: Is voor indercedenten en intermediars bij arbeidsbemiddelings bureau's en uitzendbureau's, telt 70 vragen en antwoorden, krijgt u 75 minuten de tijd voor het examen, examen mogelijk in Nederlands en Engels.

VCA cursus op locatie

U kunt bij ons ook een VCA dagcursus regelen op uw eigen locatie. Deze VCA incompany cursus wordt geheel op uw eigen locatie verzorgd en is onder dezelfde voorwaarden als de openinschrijving. Dus ook een gratis herexamen als u niet in 1 keer slaagt en de e-learning ghemaakt heeft. Onze instructeur komt naar u toe en ook de examinator neemt het examen af op uw eigen locatie.

 

Dichtsbijzijnde cursussen

Op locatie Harderwijk
Of zoek een andere locatie
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina