Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA locatie Zwolle "Het Anker" - in1keerVCA.nl

In Zwolle in de provincie Overijssel in de wijk Westenholte maken wij voor onze VCA cursus gebruik van Ontmoetingscentrum Het Anker. De wijk Westenholte ligt in het westen van Zwolle net boven het Zwolle-IJsselkanaal. Ontmoetingscentrum Het Anker ligt centraal in de wijk Westenholte en biedt onderdak aan diverse verenigingen en clubs. Ook vinden er diverse evenmenten en vergaderingen plaats. Ontmoetingscentrum Het Anker is door zijn centrale ligging ook perfect geschikt voor het geven van de VCA Basis dagcursus en VCA VOL dagcursus. Wij verzorgen voor u de VCA Basis en VCA VOL cursus en het VCA examen en de beheerder van de Weijenbelt zorgt voor de lunch en tussendoor voor koffie en thee.

De omgeving

Zwolle grenst op diverse plaatsen aan het water zoals de IJssel, het Zwarte water en de Vecht. Ook heeft Zwolle twee kanalen, het Almelose kanaal en het Zwolle - IJssel kanaal. Zwolle is de op één na grootste stad van Overijssel en is in 2004, 2005 en 2006 verkozen tot groenste gemeente van Nederland.

Zwolle is een knooppunt van auto en spoorverkeer. De drukke snelweg A28 loopt over een dijk dwars door de stad Zwolle. Er zijn vier aansluitingen vanuit Zwolle naar de snelweg A28 en de A28 wordt gekruisd door maar liefst 15 straten. Vanaf het station in Zwolle, wat één van de drukste spoorwegknooppunten van Nederland is, kan men met de trein in acht richtingen reizen. in1keerVCA.nl is dus goed bereikbaar in Zwolle voor de VCA Basis, de VCA VOL en de VCU VIL cursus en het aansluitende examen.

VCA op uw eigen bedrijf

Wilt u een VCA incompany cursus organiseren op uw eigen bedrijf, dan hebben wij daar alle mogelijkheden voor. Zowel voor VCA Basis als VCA VOL kunnen wij op uw locatie de VCA cursus en het VCA examen organiseren. Wij regelen alles voor zowel de instructeur als het examen.

Bereikbaarheid

De locatie Ontmoetingscentrum Het Anker in Zwolle is goed bereikbaar vanaf de A28 afslag 18 Zwolle Zuid en vanaf de N331 en de N337. Ontmoetingscentrum Het Anker heeft een eigen parkeerterrein met 90 parkeerplaatsen waarop u gratis kunt parkeren. Aan de Hasselterweg bevindt zich op 4 minuten lopen vanaf onze locatie een busstation. Ook met het openbaarvervoer is deze VCA dagcursus locatie dus prima te bereiken. We hopen u te ontmoeten.

Adres

in1keerVCA.nl
Ontmoetingscentrum Het Anker
Voorsterweg 36
8042 AD Zwolle

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina