Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Meppel

Meppel is de kleinste gemeente van de provincie Drenthe, maar toch telt Meppel wel zes bedrijventerreinen: Ezinge, Oude Vaart, Oevers, Noord, Zomerdijk West en Blankenstein. In Meppel zijn dus allerlei bedrijven gevestigd, waaronder aannemingsbedrijven, installatiebedrijven en hoveniersbedrijven. Werknemers van deze bedrijven en nog veel meer andere bedrijven voeren risicovol werk uit en hebben dan ook een diploma nodig om aan te kunnen tonen dat zij weten hoe ze veilig moeten werken. Dit diploma is een VCA-diploma. Wij komen bij onze cursussen zelfs wel eens fotografen tegen, die een VCA-diploma nodig hebben, omdat zij op een bouwplaats moeten zijn om foto's te maken.

in1keerVCA.nl heeft al verschillende klanten in Meppel. Ook u kunt daarbij horen! Heeft u een bedrijf in Meppel? En hebben uw werknemers een VCA-diploma nodig? Boek dan een incompany-cursus bij in1keerVCA.nl. Ook als u zzp'er bent en een VCA-certificering nodig heeft, kunt u bij in1keerVCA.nl terecht. Wij bieden naast incompany-cursussen ook cursussen met open inschrijving op onze cursuslocaties aan. Deze laatste mogelijkheid is ook erg handig voor bedrijven waar geen ruimte is voor een incompany-cursus, bedrijven waarvan maar een paar medewerkers een VCA-cursus hoeven te volgen of bedrijven die niet alle medewerkers die een VCA-diploma nodig hebben tegelijk kunnen missen.

Onze cursuslocatie

Als u kiest voor een cursus met open inschrijving, heeft u de keuze uit meer dan 20 cursuslocaties. U wilt waarschijnlijk zo dicht mogelijk in de buurt van Meppel blijven. Dan is onze cursuslocatie in Punthorst de beste optie. In Punthorst vinden de cursussen plaats bij minicamping Rollecate. Bij onze cursuslocatie die goed bereikbaar is met de auto kunt u gratis parkeren. Ook met de bus is deze locatie goed en snel bereikbaar. De bushalte ligt op 5 minuten lopen van onze locatie. 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina