Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA in Punthorst

Centraal gelegen tussen Zwolle, Meppel en Hoogeveen kunt u in Punthorst een VCA cursus volgen. Middenin het landelijk gebied in de "stal" van minicamping Rollecate wordt de VCA cursus voor u verzorgd. Uiteraard met een goede lunch, koffie en thee. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig en ook met het openbaarvervoer is het makkelijk bereikbaar.

VCA Basis en VCA VOL

VCA Basis en VCA VOL worden in de klassikale dagcursus gecombineerd gegeven. 90% van de cursusstof komt met elkaar overeen. Het grootste verschil tussen Basis en VOL is dat de VOL examens vragen over leidinggeven bevatten. Tijdens het VCA examen krijgen de VOL kandidaten 70 vragen en de Basis kandidaten 40 vragen. Voor het VCA basis examen heeft u 60 minuten de tijd voor het VCA VOL examen 75 minuten.

VCA e-learning

Bij in1keerVCA.nl heeft u ook de mogelijkheid om thuis of op het werk zelfstandig te leren met onze in eigen beheer ontwikkelde VCA e-learning. In circa 6 uur doorloopt u dezelfde lesstof als bij een dagcursus. Het examen kunt u dan afleggen op onze locatie in Punthorst.

VCA incompany 

Wilt u een groep eigen medewerkers opleiden voor VCA, dan kunt u gebruikmaken van de VCA incompany training. Onze instructeur komt op uw eigen locatie uw medewerkers de cursus geven en ook het VCA examen wordt afgenomen door het erkende VCA examenbureau. U hoeft alleen voor koffie en een lunch te zorgen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina