Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus in Zwolle

Ook in de omgeving Zwolle hebben wij een trainingslocatie waar wij regelmatig een VCA cursus voor u verzorgen. Makkelijk bereikbaar vanuit de omliggende plaatsen zoals Meppel, Kampen, Hardenberg en Deventer. Vlakbij de A28 en aan de N377 mogen wij gebruikmaken van een zaal op minicamping Rollecaten. Op deze locatie is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is deze locatie prima te bereiken. Op ongeveer 10 minuten lopen vanaf de locatie is een bushalte.

in1keerVCA.nl

De naam zegt het al: wij doen onze uiterste best om u in1keer het VCA diploma te laten halen. En in heel veel gevallen lukt dat ook. Dankzij ons unieke lesprogramma en onze deskundige instructeurs halen wij een hoog slagingspercentage en dat zorgt ervoor dat de meeste kandidaten in1keer slagen. Boekt u bij ons een dagcursus, dan krijgt u hierbij gratis een e-learning module. Hiermee kunt u thuis de lesstof alvast voorbereiden.

Tijdens de cursusdag wordt de belangrijkste stof behandeld. Over deze onderwerpen krijgt u altijd vragen op het VCA examen. Ook trainen we u met voorbeeldvragen zodat u weet wat u te wachten staat. Omdat we willen dat iedereen die de e-learning helemaal doorlopen heeft en de dagcursus heeft gevolgd in 1 keer slaagt, geven wij een gratis herexamen als dat onverwacht toch niet mocht lukken.

Inhoud van de VCA cursus

Tijdens de VCA basis dagcursus, VCA VOL dagcursus of VCU VIL dagcursus leert u hoe u veilig kunt werken, hoe u gezond blijft, ook op de langere termijn, en hoe u het millieu spaart. U leert bijvoorbeeld hoe u omgaat met gevaarlijke stoffen, er veilig mee werkt, geen gezondheidsproblemen krijgt en hoe u het millieu spaart. We gaan u leren wat een veiligheidsetiket is, wat een veiligheidsinformatieblad is en wat de gevaren diamant is. Maar ook onderwerpen als persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), werken op hoogte met een hoogwerker, werken op hoogte met een steiger, wat is een CE markering en hoe steekt de preventie hierarchie in elkaar.

VCA VOL of VCA Basis

Bent u ZZP-er, dan heeft u een VCA VOL certificaat nodig. Ook als u een leidinggevende functie heeft is een VCA VOL diploma vereist. Voor alle andere werknemers is VCA Basis voldoende. Tevens is er nog de optie om VCA Basis Groen te doen. Het VCA Basis Groen certificaat is gelijkwaardig aan het "gewone" VCA basis diploma. U krijgt op het examen alleen maximaal 20 vragen over de groene sector (landbouw, hoveniers, groenverzorgers, boomverzorgers etc). Deze vragen zijn specifiek voor de sector en gaan bijvoorbeld over het veilig werken met een bosmaaier of moterzaag.

Het examen

Of u nu VCA Basis, VCA Basis groen, VCA VOL  of VCU VIL examen doet, alle examens worden afgelegd op de computer of laptop. Ook heeft iedere kandidaat zijn eigen examen zodat fraude voorkomen wordt. Voor het VCA Basis (+groen) heeft u 60 minuten de tijd en kunt u in totaal 4000 punten halen voor 40 vragen. Als u 2580 punten heeft gehaald, heeft u weer voor 10 jaar het VCA diploma op zak. Voor VCA VOL en VCU VIL heeft u een uur en 15 minuten de tijd. U krijgt 70 vragen en 7000 punten. Heeft u minimaal 4515 punten behaald, dan heeft u ook weer voor 10 jaar het VCA diploma in bezit.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina