Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

WerkVeilig!

Veilig werken is belangrijk voor uzelf en ook voor uw collega's en andere omstanders. Onveilig werken kan grote conseqenties hebben voor uzelf, maar ook voor collega's en omstanders. Een ongeluk zit in een klein hoekje zegt een bekend spreekwoord en ongelukken kunnen grote gevolgen hebben. Een VCA cursus helpt u om veilig te kunnen werken, risico's te kunnen inschatten en verantwoorde beslissingen te nemen.

VCA cursus

Tijdens een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL cursus leert u omgaan met risico's. Hoe werk ik veilig in een besloten ruimte, hoe werk ik veilig met gassen, hoe ga ik om met ladders en steigers, waar moet ik op letten bij graafwerkzaamheden, hoe ga ik een besloten ruimte in? Allemaal vragen waar u antwoord op krijgt tijdens de VCA cursus. Na afloop van de cursus weet u precies waar u op moet letten in omstandigheden waar risisco's zijn.

VCA diploma

Met het VCA diploma toont u aan dat u kennis heeft van veilig werken met oog voor gezondheid en het milieu. Het VCA diploma is 10 jaar geldig. Door middel van toolboxmeetings kunt u uw kennis op pijl houden. Het organiseren van toolboxmeetings is van grote toegevoegde waarde voor uw medewerkers. Door iedere keer een ander onderwerp te behandelen werkt u aan verdere kennis toename van de medewerkers.

VCA halen

De meest gebruikt manier om een VCA diploma te halen, is het volgen van een dagcursus op 1 van onze ruim 20 locaties in Nederland. Bij een dagcursus heeft u altijd recht op een gratis VCA herexamen*. Tijdens een dagcursus ontvangt u van onze instructeur alle informatie om te kunnen slagen voor het VCA examen. Wilt u liever thuis leren, dan is onze e-learning geschikt voor u. Thuis in uw eigen tempo op de computer de lesstof doornemen en op 1 van onze ruim 70 locaties het VCA examen afleggen. Vindt u het helemaal niet nodig om te leren, dan kunt u ook direct een examen boeken bij ons.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina