Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!

Locatie "Wijkcentrum De Schakel" Groningen

"Wijkcentrum De Schakel" voor en door de buurt. In het wijkcentrum worden diverse activiteiten ontwikkelt en gehouden voor bewoners uit de wijken Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg. Onder andere de EHBO vereniging, het shantykoor, de leeskring, de speelotheek en de wijkraad maken gebruik van de locatie. Maar ook in1keerVCA.nl mag gebruik maken van één van de zalen voor het geven van een VCA cursus. Wij verzorgen hier alle soorten VCA cursussen zoals VCA Basis, VCA VOL en VIL VCU.

De omgeving

"Wijkcentrum De Schakel" is gelegen in de wijk Oosterhoogebrug aan de Rijksweg die tegen het Damsterdiep aan ligt. Op deze locatie zijn we dus ook bereikbaar per boot. Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Groningen en is een oude Hanzestad dat deel uit maakte van het Noord-Duitse handelsnetwerk. Tegenwoordig is Groningen een handels- en industriestad en ook vooral een studentenstad met circa 60.000 studenten. Groningen wordt ook wel Martinistad genoemd naar de gelijknamige Martinitoren. Groningen behoort met ruim 200.000 inwoners tot tien grootste steden van Nederland. Ook in de provincie Groningen kunnen wij op locatie van het bedrijf een VCA incompany cursus organiseren. Op uw eigen locatie de VCA cursus en het VCA examen zodat u snel uw VCA diploma heeft.

Bereikbaarheid

Wijkcentrum De Schakel is bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer. Met de auto is onze VCA cursus locatie bereikbaar vanaf de N46 die vanuit het zuiden bereikbaar is vanaf de A7 en de A28 en vanaf het Noorden vanaf verschillende andere N-wegen. Op het terrein van het wijkcentrum en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren bij de Albert Heijn tegenover het wijkcentrum is niet toegestaan. Met het openbaarvervoer is vanaf bushalte Oostersluis onze VCA cursus locatie binnen 3 minuten lopen bereikbaar. Boek dus snel uw VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL dagcursus.

Adres

in1keerVCA.nl
Wijkcentrum De Schakel
Rijksweg 15
9731 AA Groningen

Dichtsbijzijnde cursussen

Op locatie Groningen (GR)
Of zoek een andere locatie
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina