Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Groningen

Wilt u uw VCA-diploma behalen in Groningen? Dan bent u bij in1keerVCA.nl aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk iedere maand een VCA-cursus in Groningen op een door ons gehuurde locatie.

Incompany

Wilt u de cursus op uw eigen bedrijf organiseren? Dat kan ook! Dit is bijvoorbeeld een goede optie als er een grotere groep cursisten is die een VCA-cursus moet volgen. Een instructeur van in1keerVCA.nl komt dan naar uw locatie toe om daar de cursus te geven. De instructeur neemt alle lesbenodigdheden mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een geschikte cursusruimte, koffie en thee en eventueel een lunch. Het examen wordt direct na de cursus ook op uw locatie afgenomen door een extern examenbureau.

Waarom kiezen voor In1keerVCA.nl?

  • Eén dag cursus en dan direct het examen
  • De uitslag is gelijk bekend
  • U krijgt een diploma en een pasje toegestuurd
  • E-learningprogramma bij de prijs inbegrepen
  • Gratis lunch tijdens de cursus
  • Cursus op onze locatie
  • Gratis herexamen*

Onze locatie

Zijn er maar een paar cursisten die een VCA-cursus moeten volgen of hebt u niet genoeg ruimte op uw locatie? Geen nood! in1keerVCA.nl heeft meer dan 20 eigen cursuslocaties verspreid over heel Nederland, ook in Groningen! in1keerVCA.nl geeft in Groningen cursussen in Wijkcentrum De Schakel.

Wijkcentrum De Schakel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 6, vanaf station Groningen, stopt schuin tegenover het wijkcentrum, bij bushalte Oostersluis. Deze bus rijdt elke 10 minuten. Ook met de auto is Wijkcentrum De Schakel goed te bereiken. Het wijkcentrum ligt aan de buitenkant van Groningen, dus u hoeft niet heel Groningen door te rijden om er te komen. Pal voor het Wijkcentrum is er gelegenheid om te parkeren.

Het adres van het wijkcentrum is:

Wijkcentrum De Schakel
Rijksweg 15
9731 AA Groningen

Wilt u een cursus boeken op onze locatie? Boek hier uw cursus op locatie Groningen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina