E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Locatie "Bij de Molen" in Ten Post

Grandcafé Restaurant Bij De Molen in Ten Post in de Provincie Groningen is één van de vele trainingslocatie in Nederland waar in1keerVCA.nl de VCA basis en VCA VOL cursus voor u verzorgd. Tijdens de VCA Basis dagcursus of de VCA VOL dagcursus zorgt één van onze instructeurs er voor dat u alle lesstof ontvangt die nodig is om het VCA examen positief te kunnen afronden. Deze cursusdag is geheel voor verzorgd inclusief koffie, thee en lunch en direct aansluitend op de cursusdag het VCA examen. Bij VCA Basis kunt u ook kiezen voor een VCA voorleesexamen of een examen in een andere examen taal. De cursus zelf is alrijd in het Nederlands. Ook voor VCA VOL bestaat er de mogelijkheid om het examen in het Engels, Duits of Frans af te leggen.

VCA examen

Voor het VCA Basisexamen krijgt u 60 minuten de tijd voor 40 vragen. Voor deze 40 vragen krijgt u 4000 punten. U bent geslaagd als u minmaal 2580 punten heeft behaald. Heeft u een voorleesexamen dan krijgt u 15 minuten extra tijd. Doet u VCA VOL of VCU VIL dan krijgt u 75 minuten de tijd en heeft u 70 vragen. U krijgt hiervoor 7000 punten en u bent geslaagd als u 4515 punten heeft behaald. Het VCA diploma is na het slagen weer 10 jaar geldig.

Ten Post

Onze locatie in Ten Post is via de N360 vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Ook vanuit Groningen, Deflzijl en Eemshaven is de locatie snel aan te rijden. Bij de locatie zelf is voldoende gratis parkeergelegenheid. Grandcafé Restaurant Bij De Molen is de locatie voor bruiloften, feesten en vergaderingen. Maar ook voor de VCA dagcursus maakt in1keerVCA.nl graag gebruik van deze prachtige locatie.

Incompany

Heeft u meerdere werknemers die tegelijk hun VCA diploam moeten halen dan kunnen wij de VCA incompany cursus ook op uw eigen bedrijf of locatie komen verzorgen. Onze instructeur komt naar uw bedrijfslocatie om hier de VCA cursus te verzorgen. Ook de examinator komt aan het einde van de cursusdag naar u toe en neemt zijn eigen spullen mee zoals laptops en een internet verbinding. Zorgeloos dus uw VCA cursus op uw eigen locatie. U hoeft alleen te zorgen voor de inwendige mens. Goed geregeld dus bij in1keerVCA.nl.

Locatie

Grandcafé Restaurant Bij De Molen
Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post

 

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina