Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Locatie "Buurhoes" in Ten Boer

Buurhoes in Ten Boer in de Provincie Groningen is één van de vele trainingslocatie in Nederland waar in1keerVCA.nl de VCA basis en VCA VOL cursus voor u verzorgt. Tijdens de VCA Basis dagcursus of de VCA VOL dagcursus zorgt één van onze instructeurs ervoor dat u alle lesstof ontvangt die nodig is om het VCA examen positief te kunnen afronden. Deze cursusdag is geheel voor u verzorgd inclusief koffie, thee en lunch. Direct aansluitend op de cursusdag komt het VCA examen. Bij VCA Basis kunt u ook kiezen voor een VCA voorleesexamen of een examen in een andere examen taal. De cursus zelf is altijd in het Nederlands. Ook voor VCA VOL bestaat er de mogelijkheid om het examen in het Engels, Duits of Frans af te leggen.

VCA examen

Voor het VCA Basisexamen krijgt u 60 minuten de tijd voor 40 vragen. Voor deze 40 vragen krijgt u 4000 punten. U bent geslaagd als u minimaal 2580 punten heeft behaald. Heeft u een voorleesexamen, dan krijgt u 15 minuten extra tijd. Doet u VCA VOL of VCU VIL, dan krijgt u 75 minuten de tijd en heeft u 70 vragen. U krijgt hiervoor 7000 punten en u bent geslaagd als u 4515 punten heeft behaald. Het VCA diploma is na het slagen weer 10 jaar geldig.

Ten Boer

Onze locatie in Ten Boer is via de N360 vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Ook vanuit Groningen, Deflzijl en Eemshaven is de locatie snel aan te rijden. Bij de locatie zelf is voldoende gratis parkeergelegenheid. Buurhoes in Ten Boer is de locatie voor bruiloften, feesten en vergaderingen. Maar ook voor de VCA dagcursus maakt in1keerVCA.nl graag gebruik van deze prachtige locatie.

Incompany

Heeft u meerdere werknemers die tegelijk hun VCA diploma moeten halen dan kunnen wij de VCA incompany cursus ook op uw eigen bedrijf of locatie komen verzorgen. Onze instructeur komt naar uw bedrijfslocatie om hier de VCA cursus te verzorgen. Ook de examinator komt aan het einde van de cursusdag naar u toe en neemt zijn eigen spullen mee zoals laptops en een internet verbinding. Zorgeloos dus uw VCA cursus op uw eigen locatie. U hoeft alleen te zorgen voor de inwendige mens. Goed geregeld dus bij in1keerVCA.nl.

Locatie

Buurhoes
Gaykingastraat 17
9791 CE Ten Boer

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina