Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA examen - Rotterdam-Europoort

In Rotterdam kunt u een VCA-dagcursus voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL.op onze cursuslocatie in Rotterdam. Wilt u echter alleen een VCA examen maken? Dan kan dat ook op de examenlocatie in Rotterdam-Europoort. Hier wordt 1 keer per maand een examen georganiseerd. U kunt examen doen voor VCA-Basis, VCA-Basis Groen, VCA-VOL en VCU-VIL. De examens worden in meerdere VCA examen talen aangeboden.

De omgeving

Europoort is een industrie- en havengebied in Rotterdam. Als uw bedrijf hier gevestigd is, kunt u uw medewerkers makkelijk en snel een VCA-examen laten maken op onze VCA examenlocatie. De locatie van DGS Arbo & Veiligheid ligt vlak bij het Calandkanaal en ook dicht bij de Calandbrug en dus ook de A15.

Bereikbaarheid

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, bevindt de VCA examenlocatie in Rotterdam zich dicht bij de A15. De locatie is met de auto dan ook goed te bereiken. Op het terrein is genoeg ruimte om auto's te parkeren. Met het openbaar vervoer is de locatie iets minder makkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde halte is bushalte Volgerweg, op 22 minuten loopafstand.

Adres

DGS Arbo & Veiligheid
Isarweg 8
3198 LP Europoort Rotterdam

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Rotterdam-Europoort (ZH)
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina