Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Cursus in Zuid-Holland

In Zuid-Holland heeft in1keerVCA.nl twee cursuslocatie voor de VCA dagcursus, namelijk Rotterdam en Leiderdorp. In Rotterdam is er wekelijks een dagcursus voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. In Leiderdorp is er één keer per maand een VCA cursus. Op alle curususlocaties wordt les gegeven door een ervaren instructeur die u alle in en outs over de VCA lesstof leert zodat u zonder stress het examen kunt doen. in1keerVCA.nl heeft meer dan 25 cursuslocaties in Nederland en is daarmee marktleider voor VCA cursussen. Wilt u liever een VCA cursus organiseren op uw eigen locatie, dan is dat ook mogelijk met de VCA incompany cursus.

Rotterdam

Op onze locatie in Rotterdam hebben we wekelijks een VCA cursus voor cursisten uit de regio. Veel personeel wat werkt in de havens en industrie uit Rotterdam en omgeving hebben een VCA diploma nodig om hun werk te kunnen en mogen doen. Veilig werken met behoud van je gezondheid en het millieu is tegenwoordig belangrijk voor werkgervers. Met een VCA certificaat kunt u aantonen hiervoor voldoende kennis te hebben. Woont of werkt u in de regio Rotterdam, dan bent u bij in1keerVCA.nl op het juiste adres voor uw VCA diploma.

Leiderdorp

In Leiderdorp organiseert in1keerVCA.nl maandelijks een VCA training. Woont of werkt u in de omgeving van Leiden, dan is dit de dichtsbijzijnde locatie voor een VCA cursus. Leiderdorp is makkelijk bereikbaar vanaf de A4 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij onze locatie.

Cursusdag

Voor een cursusdag betaalt u altijd een all-in prijs. Koffie, thee, lunch en het examen zijn in de prijs inbegrepen. De cursusdag start 's morgens en aan het einde van de dag doet u gelijk examen. Het examen wordt afgelegd op een laptop en u weet direct de uitslag. Bij een dagcursus krijgt u altijd een gratis korte VCA e-learning. Heeft u deze gemaakt en de dagcursus gevolgd, dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen. Dit geeft u extra zekerheid dat u zonder extra kosten toch uw VCA diploma heeft.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina