Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-locatie Rotterdam "De Magneet"

De Magneet in Rotterdam Oud IJsselmonde in Zuid-Holland is een verenigingsgebouw geschikt voor feesten, verjaardagen, bruiloften en partijen. Maar ook wordt er onderdak geboden aan o.a. Chr. Fanfare IJsselmonde, Seniorenorkest "Soreo", de organisatie "Paardenmarkt IJsselmonde" en nog enkele andere organisaties. Maar ook in1keerVCA.nl maakt gebruik van deze centraal in de regio Rotterdam gelegen VCA-cursuslocatie en verzorgt daar de VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL dagcursus. Vanuit heel Rotterdam, maar ook vanuit Vlaardingen, Schiedam, Krimpen aan de IJssel, Dordrecht, Ridderkerk en Barendrecht  is onze VCA-cursuslocatie prima te bereiken. Onze gastvrouw zorgt voor de koffie en thee en ook de lunch.

De omgeving

IJsselmonde was vroeger een dijkdorp aan de Nieuwe Maas. In 1941 is het dorp Oud-IJsselmonde bij Rotterdam gevoegd en is de wijk Oud IJsselmonde gaan heten. IJsselmonde is bekend om de jaarlijkse paardenmarkt die wordt gehouden nabij het IJsselmondsehoofd en de Kasteelweg. Ook is er dan een braderie, een bingo en ringsteken. De wijk Oud IJsselmonde ligt vlakbij het enorme verkeersplein onder aan de van Brienenoordbrug. Onze VCA-cursuslocatie De Magneet ligt middenin de wijk Oud IJsselmonde, vlakbij de Adriaen Janszkerk die dateert uit omstreeks 1447.

Voor bedrijven

Wilt u zelf een VCA-incompanycursus regelen op uw eigen bedrijf of locatie, dan kunnen wij u hiermee ook helpen. Wij komen naar u toe en in 1 dag krijgt u van de instructeur de VCA Basis en/of VCA VOL cursus. Tevens zorgen wij ervoor dat het VCA examen wordt afgenomen. Bent u geslaagd, dan ontvangt u het VCA-diploma wat weer 10 jaar geldig is.

Alleen examen

Doet u de VCA basis e-learing of VCA VOL e-learning, dan kunt u om 14.30 uur examen doen. Ook als u een los VCA Basis examen of VCA VOL examen heeft geboekt kunt u op dit tijdstip terecht.

Bereikbaarheid

De Magneet is goed bereikbaar met alle soorten van vervoer. Gelegen onderaan de van Brienenoordbrug komend vanaf de A16 moet u goed opletten welke afslagen u neemt. Rondom De Magneet is voldoende parkeerruimte en het is gratis. Op 11 minuten afstand lopen is een bushalte aan de Adriaan Volkerlaan. Deze bus komt 's morgens om 7.30 uur aan zodat u op tijd bij onze VCA basis of VCA VOL cursus kunt zijn.

Adres

in1keerVCA.nl
De Magneet
Cranendonckweg 40
3077 LA Rotterdam

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina