Goedkoopste aanbieder van Nederland
Pinbetaling op cursusdag mogelijk!
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden.
Laad meer

VCA-Basis e-learning voor maar € 109 incl. examen*!

U wilt graag studeren in uw eigen tempo en wanneer het u uit komt? Dan is Basis-VCA E-Learning een goede oplossing. Met uw eigen account kunt u inloggen op de E-learning omgeving wanneer u dat wilt. De online VCA training is ook beschikbaar voor VCA VOL en VCU VIL.

 • Leren wanneer het u uitkomt
  • Bepaal uw eigen trainingstijd
  • Uw kennis testen met diverse vragen
  • In uw eigen tempo

   

 • De VCA e-learning is ook nog eens goedkoper: voor maar €109,00 heeft u al een eigen e-learning account! Het examen voor VCA basis wordt afgenomen door het CBEX.
 • Wat kan ik met de VCA e-learningomgeving?

  U kunt vanaf elke locatie de online leeromgeving bereiken en uw eigen VCA-opleiding volgen. Wanneer u bent ingelogd ziet u verschillende trainingen met ieder een eigen onderwerp. Per onderdeel zijn er lesvragen met de daarbij behorende theorie. Wanneer u alle theorie heeft doorgenomen, kunt u direct controleren of u alles nog weet door middel van proefexamens.

  Cursusaanbod van In1keerVCA.nl

  In plaats van de e-learningcursus kunt u ook een lesdag volgen bij In1keerVCA.nl. Wij bieden cursussen om het VCA-VOL, VCU VIL- of Basis VCA-examen te behalen. Kijk in ons cursusoverzicht voor meer informatie. Het is tevens mogelijk om een dagcursus te volgen, zodat u dezelfde dag nog uw VCA-certificaat kunt halen!

  VCA-Basis cursus e-learning boeken

  Een e-learning cursus boeken bij inkeerVCA.nl gaat snel en makkelijk! Hiernaast kiest u het aantal personen dat deel wil nemen aan de cursus, de locatie en een gewenste datum. Dat is alles! Profiteer van de scherpe prijs en haal binnen één dag uw VCA-Basisdiploma!

  *Gratis herkansing geldt niet voor e-learning! Volg hiervoor de dagcursus.

  Boek de e-learning en studeer in eigen tijd voor het VCA-Basiscertificaat!

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina