Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA Goes

Wilt u in Zeeland een VCA examen afleggen dan kunt u naar onze examenlocatie in Goes. In Goes wordt het VCA examen afgenomen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Op deze locatie is het ook mogelijk om het examen in een andere VCA examentaal als het Nederlands te doen. U kunt bij in1keerVCA.nl een examen boeken en gelijk een e-learning hierbij aanschaffen. U kunt dan thuis de lesstof doornemen en u voorbereiden op het examen. Deze e-learning neemt ongeveer 6 - 8 uur van uw tijd.

VCA incompany

in1keerVCA.nl kan ook op uw eigen bedrijf de VCA cursus voor u verzorgen. Wij geven deze cursus gecombineerd voor zowel VCA Basis als VCA VOL. Met deze VCA incompany cursus wordt alles door onse geregeld. Onze instructeur komt de cursus verzorgen en het examenbureau komt het examen afnemen. U hoeft alleen voor een ruimte te zorgen en eventueel voor een lunch. Als u meer dan 8 kandidaten heeft is dit financieel aantrekkelijk. Maar het mag natuur ook bij minder als u dit fijner of gezelliger vind.

VCA Dagcursus

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een VCA dagcursus op 1 van onze ruim 25 locaties in Nederland. In Breda verzorgen wij voor u regelmatig de dagcursus. Op onze alle locaties kunt u de VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL cursus volgen. Ook kunt u in meerdere VCA examen talen examen doen of u kunt voor een VCA voorleesexamen voor VCA Basis kiezen. Tijdens deze cursusdag zorgen wij voor koofie, thee en een lunch. U kunt altijd gratis parkeren!

Online VCA

in1keerVCA.nl biedt ook de mogelijkheid voor VCA online training. Dit houd in dat u door middel van een videoverbinding de VCA cursus volgt. Onze instructeur neemt u online mee door de lesstof en zorgt ervoor dat u na afloop van deze dag klaar bent voor het examen. Deze online video training is te volgen met een smartphone, laptop, tablet of PC. U kunt tijdens de training gewoon vragen stellen aan de instructeur. Het enige verschil met een fysieke dagcursus is dat u zelf voor de koffie en de lunch moet zorgen.

Dichtsbijzijnde cursussen

Op locatie Goes
Of zoek een andere locatie
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina