Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA in Zeeland

In Zeeland, op de Zeeuwse eilanden en in de directe omgeving, biedt in1keerVCA.nl de VCA cursus aan in o.a. Kapelle, Breda en Rotterdam. Op deze locaties kunt u de VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL dagcursus volgen. Tijdens deze dagcursus krijgt u van onze ervaren trainer alles te horen over de VCA inhoud en worden er examenvragen geoefend. Tijdens de cursus is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Onze instructeur kent alle valkuilen van de examenvragen en gaat u daar op voorbereiden. U krijgt van ons bij uw bestelling altijd een gratis e-learning. Thuis kunt u zich hiermee voorbereiden op de dagcursus en het examen. Deze e-learning vraagt ongeveer 1,5 - 2 uur van uw tijd. Heeft u de e-learning helemaal afgerond en de dagcursus gevolgd, dan heeft u bij ons altijd recht op een gratis VCA herexamen. Dit geeft u zekerheid dat u zonder extra kosten een herexamen kunt doen. Wel is onze ervaring dat ruim 95% slaagt als ze de e-learning in combinatie met de dagcursus doen.

VCA Basis

VCA basis is bedoeld voor iedereen in Zeeland die operationele werkzaamheden uitvoert in bijvoorbeeld de bouw, wegenbouw, staalbouw of industrie. Met het Basis VCA diploma heeft u kennis van veiligheid, gezond en millieu en mag u werken op een werkplek waar VCA verplicht gesteld is. Het Basis VCA examen telt 40 vragen waarvoor u 4000 punten kunt krijgen. U bent geslaagd als u minimaal 2580 punten gehaald heeft. U krijgt voor dit examen 60 minuten de tijd. Heeft u gekozen voor een VCA voorleesexamen, dan krijgt u 75 minuten de tijd.

VCA VOL

VCA VOL is bedoeld voor operationeel leidinggevenden in Zeeland. Geeft u leiding aan werknemers in de bouwsector, dan moet u een VCA VOL diploma hebben om te mogen werken op een bouwplaats waar een VCA Diploma verplicht is gesteld. Ook als u ZZP-er bent, moet u een VCA VOL diploma hebben. Een leidinggevende met een VCA diploma weet hoe hij zijn medewerkers moet instrueren om veilig te kunnen werken. Het VCA VOL diploma telt 70 vragen waarvoor u 7000 punten kunt krijgen. U bent geslaagd als u minimaal 4515 punten heeft behaald. U krijgt voor dit examen 75 minuten de tijd.

VCA Incompany

Ook in Zeeland kan in1keerVCA.nl een VCA cursus op uw locatie verzorgen. in1keerVCA.nl komt ook in Zeeland naar u toe om op uw bedrijf een VCA cursus te verzorgen voor uw medewerkers. De VCA incompany cursus wordt door ons helemaal voor u geregeld. Ook het examen kan op uw locatie worden afgenomen. Uw medewerkers hoeven niet te reizen en vanaf 8 personen is het ook nog eens goedkoper voor u. U hoeft alleen te zorgen voor koffie en thee en eventueel voor een lunch. Om een examen af te nemen op uw locatie, zijn er wel voorwaarden waar aan moet worden voldaan.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina