E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Locatie "Buurthuis Toma" Breda

In Breda maken wij voor onze VCA cursus gebruik vanhet "Buurthuis Toma". Buurthuis Toma is onderdeel van woonzorgcentrum Raffy voor Indische en Molukse ouderen. In Buurthuis Toma worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een tablet cursus, kindermiddag, samen eten en ook een klantmanager van de Gemeente Breda komt hier en vaste dag voor alle vragen over uitkeringen en werk. Ook wij maken gerbuik van hun gastvrijheid en organiseren regelmatig op deze locatie een VCA cursus zowel voor VCA basis, VCA VOL en VIL VCU. Ook voor een VCA examen kunt u hier terecht. U kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken om op uw eigen bedrijf of locatie een VCA incompany cursus te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden onze medewerkers staan u graag te woord.

De omgeving

Buurthuis Toma is gelegen in de wijk de Driesprong in Breda Noord. Buurthuis Toma ligt midden in een woonwijk en tijdens de lunch kunt u hier even een rondje lopen zodat u weer fris de cursus kunt vervolgen. Breda is derde grote stad van Noord Brabant en telt ruim 185.000 inwoners. Al in het jaar 1125 wordt er melding gemaakt over de stad Breda. Tot 1535 was Breda een ommuurde stad tegenwoordig is hier maar weinig meer van over. Breda wordt ook wel de "Parel van het zuiden" genoemd vanwege het historisch stadscentrum als om zijn bosrijke en fraaie omgeving.

Bereikbaarheid

Onze locatie in Toma in Breda is goed bereikbaar met de auto vanaf zowel de A27 als de A16. In de omgeving van Buurthuis Toma kunt u gratis parkeren. Let er wel op dat u niet op een plaats gaat parkeren waar dit niet mag. Ook met openbaar vervoer is onze VCA cursus locatie voor VCA Basis of VCA VOL goed te bereiken. Op circa 3 minuten looptafstand is er een bushalte aan de Tilburgseweg.

Adres

in1keerVCA.nl
Buurthuis Toma
Wieringenstraat 60
4817 AP Breda

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina