E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

VCA-examen Kapelle

In Kapelle kunt u uw VCA-examen maken in Motel-Restaurant-Grand Café Caisson. Een caisson is een fundering die gebruikt werd in de waterbouw. Rond de jaren 60 werden caissons gebruikt om gaten in dijken te dichten. Deze caissons werden onder andere gemaakt door aannemer Leys, die zijn laatste caisson gebruikt als fundering voor restaurant Caisson. In Motel-Restaurant-Grand Café Caisson kunt u een VCA-VOL, VCA-Basis of VCU-VIL-dagcursus volgen.

De omgeving

Caisson bevindt zich in het buitengebied van Kapelle, niet ver van de A58. Kapelle is een dorp op Zuid-Beveland waar al sinds de Romeinse tijd mensen wonen. Er zijn verschillende bedrijven in Kapelle. Onder andere Limagrain, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veredelen en verkopen van landbouwzaaizaden. Ook zijn er boomkwekers en aannemers in Kapelle, die ook een VCA-diploma nodig hebben.

De omgeving van Caisson is rustig en er liggen veel weilanden. De examenlocatie bevindt zich vlak bij de A58.

Bereikbaarheid

Caisson is met de auto goed te bereiken via de A58. U komt vanaf de A58 direct op de Rijksweg, waarna u bij een rotonde af kunt slaan naar de Smokkelhoekweg. Caisson bevindt zich aan het begin van die weg. U kunt parkeren bij het restaurant. Ook met het openbaar vervoer is Caisson bereikbaar. Vlak voor het restaurant staat bushalte Biezelinge, Caisson.

Adres

Caisson
Smokkelhoekweg 10
4421 JH Kapelle

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina