Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Bruinisse

VCA examen in Zeeland is mogelijk op onze examenlocatie in Bruinisse. Eerst thuis even onze e-learning online maken en vragen oefenen zodat u geheel voorbereid aan het VCA examen kunt starten. Onze e-learning is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en zonder overbodige filmpjes. Maakt u deze e-learning volledig, dan is de kans heel groot dat u in 1 keer slaagt. De e-learning is geschikt voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Wilt u alleen een examen maken, dan is dat natuurlijk ook goed. De keuze is aan u.

Dagcursus

Wilt u toch liever overdag een VCA cursus volgen, dan kunt u ook bij ons terecht. Onze dichtsbijzijnde locaties zijn Breda en Rotterdam. Hier krijgt u van onze ervaren instructeur met ons uitgekiend lesprogramma in 1 dag alle lesstof voorgeschoteld. Bijna 100% slaagt in 1 keer als ze vooraf de verkorte e-learning hebben gemaakt. Wij geven zelfs een gratis VCA herexamen als u niet in 1 keer slaagt.

Welk soort VCA

Er zijn 3 soorten VCA waaruit u kunt kiezen. VCA Basis, VCA VOL en VIL VCU. Om met de laatste te beginnen, VCU VIL is voor intercedenten en medewerkers van uitzendbureau's of degenen die werkzaam zijn in de arbeidsbemiddeling. VCA VOL is voor degene die leiding geven en voor de ZZPer. VCA Basis is dan voor iedereen die overblijft. Het VCA diploma is 10 jaar geldig, dus als u denkt dat u op termijn een leidinggevende functie krijgt, kies dan direct voor VCA VOL.

Incompany

Liever een VCA cursus of examen regelen op uw eigen bedrijf? Wij komen naar u toe met onze VCA incompany cursus. Dezelfde voorwaarden, alleen een andere prijs. Hoe groter het aantal personen, hoe goedkoper het wordt. Wij rekenen namelijk een vaste prijs per dag en een klein vast bedrag per persoon voor het examen. Wij regelen alles als u voor de koffie zorgt. Ook de examinator komt op uw eigen locatie de examens afnemen en zorgt voor de laptops en de internetverbinding.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina