Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Breda

Vanuit Brabant en Zeeland is de locatie in Breda prima bereikbaar. In het Buurthuis Toma verzorgen wij regelmatig de VCA basis en VCA VOL cursus. De gastvrije gastheer van het buurthuis zorgt ervoor dat u voldoende koffie en thee heeft en tussen de middag wordt voor u de lunch verzorgd. in1keerVCA.nl is een landelijk opererende opleider van de VCA dagcursus en het VCA examen. Jaarlijks leidt in1keerVCA.nl duizenden kandidaten op voor het VCA examen. Dankzij het hoge slagingspercentage en de scherpe prijs komen klanten weer regelmatig bij ons terug.

Buurthuis Toma - VCA cursus - in1keerVCA.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

VCA cursus

Tijdens de VCA dagcursus zitten de kandidaten van de VCA Basis dagcursus en de VCA VOL dagcursus bij elkaar. Omdat circa 80% van de cursus hetzelfde is kan dit. Tijdens de cursusdag worden de belangrijkste onderwerpen behandeld. Deze onderwerpen komen ook (bijna) altijd terug in het examen. Als u goed oplet tijdens de VCA cursus heeft u al een grote kans om te slagen. U krijgt van ons ook een e-learning module ter voorbereiding van de dagcursus. Als u deze helemaal afrond en de VCA dagcursus heeft gevolgd en toch niet slaagt (wat bijna nooit gebeurd) krijgt u van ons een gratis herexamen. Tijdens de cursus heeft u gelegenheid tot het stellen van vragen aan de VCA instructeur. De cursusdag begint 's morgens om 8.00 uur en we stoppen 's middags om 16.00. U heeft dan een kwartiertje om bij te komen wanneer om 16.15 het VCA examen start.

VCA Basis diploma

Het VCA basis diploma is 10 jaar geldig en geeft aan dat u kennis heeft van de regels rond veiligheid, gezondheid en millieu in uw werk. Dit is ook wat er tijdens de VCA cursus behandeld wordt. Onderwerpen zoals V&G wetgeving, preventie, deskundige bijstand, werkvergunningen, gedrag en veilig werken, Taak Risico Analyse (TRA), Laatste Minuut Risisco Analyse (LMRA), specifieke werkomstandigheden, Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM's) arbeidsmiddelen etc worden allemaal behandeld. De nadruk ligt tijdens de VCA cursus op die stof die ook geexamineerd wordt. Voor het VCA Basis examen heeft u 60 minuten de tijd en krijgt u 40 vragen. Voor dit examen kunt u 4000 punten halen. Bij 2580 punten of meer bent u geslaagd voor uw VCA examen en kunt u er weer 10 jaar tegenaan. Voor het VCA Basis examen bieden wij de voorleesexamen optie aan voor degene die moeite hebben met lezen. U krijgt dan ook 15 minuten extra tijd.

VCA VOL diploma

Het VCA VOL diploma is ook 10 jaar geldig en geeft aan dat u kennis heeft op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu op een leidinggevend niveau. Deze VCA cursus is dan ook speciaal bedoeld voor leidinggevenden en ZZP-ers. Het is een aanvulling op de VCA  Basis. Naast de bovengenoemde onderwerpen krijgt u ook lesstof over verantwoordelijkheden van de werkgever, veiligheidscertificaten, Risico Inventarisatie en Evaluatie, uitzendkrachten en regels, diverse veiligheidsmaatregelen etc. Ook hier ligt de nadruk op die onderwerpen die (bijna) altijd gevraagd worden tijdens het examen. Voor het VCA VOL examen heeft u 75 minuten de tijd en krijgt u 70 vragen. Voor dit examen kunt u 7000 punten halen. U bent geslaagd als u u 4515 punten heeft.

Locatie

Buurthuis Toma
Wieringenstraat 60
4817AP Breda

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina