Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA-examenlocatie Bergen op Zoom "De Korenaere"

Wilt u alleen een examen VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL doen, dan kunt u in Bergen op Zoom terecht op onze VCA examen locatie in de Korenaere. Op deze VCA examenlocatie wordt het VCA Basis examen afgenomen in 18 talen en de mogelijk om in 17 talen het voorleesexamen te doen. Het VCA VOL examen is mogelijk in 4 talen en het VCU VIL examen is mogelijk in 2 talen. Wilt u zelf thuis leren dan is de e-learning VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL een mogelijkheid. U bepaald zelf het tempo, en kunt de stof uitgebreidt doornemen en er zijn toetsen die u kunt maken. Wilt u liever een boek dan kunt u die er bij bestellen. Makkelijk en snel u VCA diploma halen bij in1keerVCA.nl

Dagcursus

Wilt u liever leren met ondersteuning van een ervaren docent, dan kunt u terecht op onze dichtsbijzijnde cursuslocatie in Breda of Rotterdam. Tijdens de dagcursus VCA Basis of VCA VOL leren wij u alles wat u moet weten om in 1 keer te kunnen slagen voor uw VCA diploma.  Bij de VCA dagcursus krijgt u altijd een gratis e-learning aangeboden. Heeft u de e-learning helemaal voltooid en de dagcursus gevolgd en toch niet geslaagd? Dan geven wij u een gratis herexamen!

De locatie

Wijkhuis De Korenaere is onderdeel van de overkoepelende Stichting Verenigde Wijkcentra wat vijf ontmoetingscentrums in Bergen op Zoom beheerd. In het wijkcentrum De Korenaere vinden diverse activiteiten plaats zoals tekenen en schilderen, biljarten, bewegen en ontspannen, bingo en nog veel meer. Ook in1keerVCA.nl maakt gebruik van deze locatie en laat hier door het Cbex VCA examens afnemen. 

Bereikbaarheid

Wijkhuis De Korenaere ligt tegenover de Korenmarkt waarop u (betaald) kunt parkeren. De Korenaere ligt op circa 6 minuten rijden vanaf de A4 knooppunt Zoomland afslag 27. Komt u met het openbaarvervoer dan is het vanaf Station Bergen op Zoom circa 7 minuten lopen naar onze VCA examen locatie.

Adres

in1keerVCA.nl
Ontmoetingscentrum De Korenaere
Korenmarkt 7
4611 RD Bergen op Zoom

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Bergen op Zoom (NB)
Of zoek een andere locatie
Alles
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina