Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA examen locatie Leeuwaren

Op onze VCA examenlocatie in Leeuwarden organiseren wij maandelijks een VCA examen. Zowel de VCA Basis examen als de VCA VOL examen worden hier afgenomen. Het VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen waarvoor u 4000 punten kunt krijgen en 60 minuten om het examen te maken. U bent geslaagd als u 2580 punten heeft gehaald. Het VCA VOL en VCU VIL examen bestaat uit 70 vragen waarvoor u 7000 punten kunt krijgen en 75 minuten om het examen te maken. U bent hiervoor geslaagd als u minimaal 4515 punten heeft gehaald. Voor VCA Basis bestaat er ook de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen te doen. U krijgt dan 75 minuten de tijd.

Incompany

Ook kunnen wij voor u een incompany-VCA-cursus verzorgen. Onze instructeur komt dan bij u op uw eigen locatie en verzorgd bij u de VCA cursus. Desgewenst kunnen wij een instructeur inzetten die ook de Friese taal machtig is (geboren Fries). Het examen is wel in het Nederlands en vindt aan het einde van de dag op uw locatie plaats.

Dagcursus

Bij in1keerVCA.nl kunt u ook een VCA dagcursus volgen op 1 van onze ruim 20 locaties. Het voordeel van de VCA dagcursus is dat een ervaren instructeur u voordat u het VCA examen aflegd alles verteld over de inhoud van het VCA examen en waar u tijdens het examen op moet letten. Dit verhoogd de kans dat u in 1 keer slaagd voor uw VCA examen en dat is wel zo prettig.

Bereikbaarheid

Onze locatie ATO bedrijfsopleidingen is goed bereikbaar met de auto. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. in1keerVCA.nl makkelijk en snel uw VCA examen afleggen.

Adres

in1keerVCA.nl
ATO bedrijfstrainingen
Pallasweg 28
8938 AS Leeuwarden

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Leeuwarden (FR)
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina