Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Waalwijk

Een VCA examen afleggen in Waalwijk kunt u doen bij in1keerVCA.nl. in1keerVCA.nl is een landelijk werkende organisatie voor de VCA cursus, de VCA e-learning en het VCA examen. Bij in1keerVCA.nl kunt u op meer dan 80 locaties een VCA examen afleggen en op ruim 25 locaties een VCA dagcursus volgen. Dit kan voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL en in alle beschikbare VCA examen talen. Voor VCA Basis bestaat er ook de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen af te leggen.

VCA Dagcursus

Op de VCA dagcursus die we altijd gecombineerd geven voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL wordt door onze deskundige en enthousiaste instructeur de kennis aan u overgebracht over de VCA examenstof. Op deze manier kunt u zonder zorgen aan het einde van de VCA cursus het examen maken. Het VCA Basis examen kent 40 vragen en het VCA VOL examen en VCU VIL examen kent 70 vragen. Voor elke vraag kunt u 100 punten scoren. Voor VCA Basis bent u geslaagd als u 2580 punten heeft gehaald en voor VCA VOL en VCU VIL bent u geslaagd als u 4515 punten heeft gehaald.

VCA Incompany

Wilt u een VCA cursus organiseren voor u medewerkers op uw eigen bedrijf, dan is dit ook mogelijk bij in1keerVCA.nl. Wij organiseren de VCA incompany cursus bij u op het bedrijf. Dit heeft als voordeel dat uw medewerkers in hun eigen omgeving de VCA cursus kunnen volgen en het VCA examen kunnen doen. Tevens heeft u geen reistijd voor uw medewerkers.

Locatie

Onze locatie in Waalwijk is gevestigd op het industrieterrein Haven tussen de A59 en de Bergsche Maas. Makkelijk en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Komt u vanaf de A59, dan kunt het beste afslag 38 Waalwijk Centrum of afslag 39 Waalwijk Oost nemen.

OCVW
Industrieweg 90c
5145 PW Waalwijk

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina