Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Eindhoven

In Eindhoven zijn veel industriele bedrijven gevestigd. Voor deze bedrijven organiseren wij graag een incompany VCA cursus. U regelt een ruimte, de koffie en de lunch, en wij zorgen ervoor dat uw medewerkers in 1 dag klaargestoomd worden voor het VCA examen. Onze instructeurs hebben altijd een beamer en scherm in de auto. Ook voor het examen hoeft u verder niets te regelen dan tafels en stoelen. Het onafhankelijke examenbureau zorgt voor een snelle internet verbinding en de laptops zodat uw medewerkers ongestoord het VCA examen kunnen maken. Op uw locatie kunnen alle soorten examens afgenomen geworden zoals VCA Basis, VCA VOL en ook zijn de examens in verschillende talen mogelijk of is er de mogelijkheid voor een voorleesexamen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

VCA cursus openinschrijving

Heeft u maar enkele medewerkers die hun VCA diploma moeten halen of kunt u al uw medewerkers niet gelijktijdig missen dan kunt u uw medewerkers inschijven op onze eigen locaties. Hiervoor kunt u terecht op onze locatie Lievendaal in Eindhoven of Schijndel. Op deze locaties geven wij regelmatig een VCA cursus zowel VCA Basis, VCA VOL als VCU VIL. Tevens heeft u ook hier de mogelijkheid voor voorleesexamen of een examen in een andere taal.

Basis VCA of VOL VCA

Heeft u een functie waarin u leiding geeft aan onderaannemers, personeel of zzp-ers dan heeft een VCA VOL diploma nodig. Tijdens de VCA cursus leert u alles over veiligheid, gezondheid en millieu wat u in u leidinggevende functie nodig heeft. Veilig werken met het oog op gezondheid en millieu is ook belangrijk voor degene waaraan u leiding geeft. De VCA VOL dagcursus is hier voor bedoelt. Heeft u geen leidinggevende functie dan heeft u voldoende aan de VCA Basis dagcursus. Tijdens de VCA basis cursus leert u hoe veilig werkt, let op uw gezondheid ook op de langere termijn en hoe u verantwoord omgaat met het millieu. Onderwerpen zoals gevaarlijke stoffen, veilig werken met electricteit, veilig werken op hoogte maar ook regelgeving op het gebied van ARBO komen aan de orde.

VCA examen

Het VCA examen wordt afgenomen op een laptop die door het examenbureau beschikbaar wordt gesteld. Zij zorgen ook voor een betrouwbare internetverbinding. Voor het VCA Basis examen moet u 40 vragen beantwoorden. Voor het VCA VOL examen en het VCU VIL examen moet u 70 vragen beantwoorden. U bent geslaagd voor het VCA Basis examen als u van de 4000 punten er minimaal 2580 heeft gehaald. Voor het VCA VOL en het VCU VIL examen moet u 4515 punten halen van de 7000 punten.

VCA Diploma en pasje

Binnen twee weken na het examen ontvangt u van ons het VCA diploma en pasje. Controleer of alle gegevens kloppen. Klopt er iets niet neem dan contact met ons op. Op de werkdag volgend op het examen wordt u al wel geregistreerd in de VCA centraal diploma register. Hiermee kunt u al aantonen dat u in bezit bent van een geldig VCA certificaat.

Locatie

Gemeenschapscentrum Lievendaal
Lievendaalseweg 3
5652 SB Eindhoven

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina