Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA dagcursus in Schijndel

Sociaal Cultureel Centrum De Vink leent zich uitstekend voor het geven van een VCA cursus. Op deze locatie geven wij iedere twee weken een gecombineerde VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL cursus. Het gebouw ligt aan de Hoevenbraaksestraat, een prachtige straat met aan weerszijde oude laanbomen. Het gebouw de Vink is een voormalige noodkerk van de Parochie en is vernoemd naar Pastoor Christ Vinken die veel heeft betekend voor het dorp Schijndel. De Vink is een sociaal cultureel centrum waar ouderen gezamelijk een maaltijd kunnen nuttigen, Welzijn De Meierij zorgt voor dagbesteding en dagopvang en diverse organisaties zoals vogelvereniging Fenix, duikteam Schijndel, fotoclub Schijndel, Scherpschutters Veghel hebben er hun onderdak. En ook in1keerVCA.nl maakt gebruik van deze goed geoutilleerde locatie. Door de beheerder wordt u tijdens de VCA basis of VCA VOL cursus voorzien van koffie en thee en de lunch.

De omgeving

Schijndel, op z'n Brabants uitgesproken als Skèndel, is een voormalige gemeente in Noord-Brabant. Tegenwoordig maakt het samen met Sint Oederode en Veghel deel uit van de gemeente Meierijstad. De raadsvergaderingen van deze gemeente vinden plaats in Kasteel Dommelrode en niet zoals vaak gebruikelijk op het Stadhuis. Een Meierij was vroeger het ambtsgebied van een Meier vergelijkbaar met een baljuw of schout. In Schijndel bevinden zich diverse bezienswaardigheden zoals de Neogotische Sint-Servatiuskerk uit 1839, Windmolen Aan de Pegstukken uit 1845 en het Sint-Jozefklooster uit 1836.

Bereikbaarheid

Onze locatie in Schijndel, de Vink, is goed bereikbaar met de auto vanaf de A50 en A2 via de N618, N617, N622 en de N637. Parkeren kunt u voor het gebouw en in de directe omgeving en is net zoals op alle andere locaties gratis. Op 4 minuten lopen vanaf de Vink ligt een bushalte aan Plein 1944. Hier komt u aan als u gebruikmaakt van het openbaar vervoer. Een goed bereikbare locatie voor alle omliggende plaatsen voor uw VCA cursus in uw eigen omgeving. Wilt u liever dat wij op uw bedrijf de VCA cursus verzorgen, dan kan dat ook. Met onze VCA incompany cursus ontzorgen wij u helemaal. U hoeft alleen voor de koffie en eventueel de lunch te zorgen. Wij zorgen voor een instructeur en voor het examen. Zo krijgen al uw medewerkers snel weer een VCA diploma wat weer tien jaar geldig is.

Adres

in1keerVCA.nl
Sociaal Cultureel Centrum de Vink
Hoevenbraaksestraat 28
5482 BD  Schijndel

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina